Word ook Happyholicsproof

En maak van werkgeluk KPI nummer 1

Voordelen van Happyholicsproof

Talentvolle medewerkers

makkelijk aantrekken en lang(er) behouden
Voordelen van Happyholicsproof

Bevlogen medewerkers

die beter presteren en minder snel uitvallen
Voordelen van Happyholicsproof

Continue ontwikkeling

voor medewerkers, teams en de organisatie als geheel 

Happy people, high impact

Het aantrekken en (gezond) houden van talentvolle medewerkers is voor elke organisatie een grote uitdaging. Mensen die voor je door het vuur gaan, impact willen maken en elke dag in staat zijn om het allerbeste uit zichzelf en je organisatie te halen, zijn goud waard.


Maar een aantrekkelijke werkgevers zijn voor deze zogenoemde Happyholics vraagt wat van jou als werkgever én de cultuur binnen je organisatie. Benieuwd hoe je Happyholicsproof kunt worden en blijven? Wij helpen je graag!

Wij geloven in werkgeluk meten én verbeteren

Onze aanpak

Onze aanpak is uniek. Waar reguliere onderzoeksbureaus stoppen, gaan wij door! We geven je niet alleen inzicht in jullie huidige organisatiecultuur, maar begeleiden je ook in de ontwikkeltrajecten die daarop volgen. Zo wordt werkgeluk niet alleen meetbaar, maar ook praktisch toepasbaar. Het resultaat? Een organisatie waar Happyholics graag komen werken en (het liefst) nooit meer weg gaan. 
Is jouw organisatie Happyholicsproof?

#1 - Grondige voorbereiding

We starten met verschillende kick-off sessies voor zowel het MT als de hele organisatie. Zo ontstaat er meer betrokkenheid en heeft iedereen helder voor ogen wat we willen bereiken én waarom. 
Is jouw organisatie Happyholicsproof?

#2 - Meten is weten!

Onze unieke vraagstelling zorgt voor een hoge respons (90%). We meten op de 5 pijlers van werkgeluk en geven je een uitgebreid analyse- en adviesrapport. Dit koppelen we terug aan de hele organisatie.

Is jouw organisatie Happyholicsproof?

#3 - Interventies waar nodig

Onze trainers, coaches en consultants helpen gericht actie te ondernemen waar dat het hardst nodig is. Samen geven we vorm aan ontwikkeltrajecten voor individuele medewerkers, teams en/of leiders.
Is jouw organisatie Happyholicsproof?

#4 - Op eigen benen

We zorgen er bovendien voor dat jouw organisatie frequent kan blijven meten en uiteindelijk zelf in staat is om de bevlogenheid en het werkgeluk binnen de organisatie op peil te houden.
buro Nexus heeft werkgeluk op nummer 1 - goed werkgeverschap

Het Happyholicsproof label

We meten op de 5 pijlers van werkgeluk. Wanneer je als organisatie op elke pijler gemiddeld een 7 (of hoger) scoort, ontvang je ons officiële Happyholicsproof label en dat biedt jouw organisatie mooie voordelen:

  • Je bent vanaf nu onweerstaanbaar voor (aanstormend) talent.
  • Je kunt dat niet alleen zelf van de daken schreeuwen, wij doen dat ook in ons halfjaarlijks persbericht.
  • Je bent onderdeel van ons Happyholics-netwerk, waarmee je onbeperkt kunt sparren en waarin potentiële medewerkers voor jouw organisatie zitten.

Organisaties die je voorgingen

Talent Peaks als eerste Happyholicsproof

Talent Peaks werd in november 2020 officieel de eerste Happyholicsproof organisatie van Nederland. Met continue aandacht voor het werkgeluk van hun medewerkers en maar liefst 2 medewerkers voor People & Culture realiseerden zij een werksfeer die aan alle pijlers van Happyholics voldoet.

Talent Peaks en Happyholics

Buro Nexus wil marktleider in wergeluk zijn

Buro Nexus wil bij al haar medewerkers een positieve footprint achterlaten in hun carrière en dat lijkt ze ontzettend goed te lukken. Met een overtuigende uitslag en zeer positieve feedback van haar medewerkers werd buro Nexus in 2022 Happyholicsproof verklaard.  

Ook aantrekkelijk zijn en blijven voor Happyholics? 

En wil je samen optrekken met één partner die zorg draagt voor zowel het onderzoek als de opvolging daarvan? Vraag een vrijblijvende kennismaking aan zodat we samen kunnen onderzoeken wat voor jouw organisatie het juiste pad is.


Of download eerst onze one pager en lees meer over onze aanpak, het onderzoek, de 5 pijlers waar we op meten, de vragen die we je medewerkers stellen en natuurlijk de benefits voor jou als organisatie.

Informatiegids Happyholicsproof - voor goed werkgeverschap
Happyholics heeft exact de juiste feedback voor ons opgehaald

Met name de persoonlijke aanpak van Happyholics sprak ons erg aan. Ook het traject is inhoudelijk erg sterk. Voor ons genoeg reden om vol overtuiging voor het Happyholicsproof traject te kiezen. De hoge mate van maatwerk en flexibiliteit zorgden voor een hele fijne samenwerking.

Felke Hamerijck van buro Nexus kiest Happyholics
Felke Hamerijck
Co-owner @ buro Nexus
De aanpak van dit traject is gestructureerd, analytisch en strategisch sterk
Itamar is genuanceerd en stabiel. Erg prettig als je als organisatie zoekende bent naar antwoorden. De overwegingen die Itamar maakt voor onze verdere koers, brengt hij op een zeer verhelderende manier over. Wil je jouw bedrijf en medewerkers verder helpen op een professionele maar toch laagdrempelige manier? Dan is Happyholics de partij!
Herma Suiker kiest Happyholics
Herma Suiker

Projectmanager @ Doordacht

Hun DNA en aanpak sluiten perfect aan bij Talent Peaks
We waren op zoek naar een partij die ons op een grondige, maar ook vernieuwende manier kon helpen met onze employee experience. Ik had gelijk een goede klik met Itamar en dat gaf me veel vertrouwen in een fijne samenwerking. Happyholics is een jonge, dynamische club die vol enthousiasme dit unieke concept in de markt zet. Leuk om samen op te trekken!
Frank Gielen raadt Happyholicsproof aan
Frank Gielen
Co-owner @ Talent Peaks