Happyholics 2-daagse

Pak de regie over je (werkende) leven!

Yes, daar ben ik bij!


Happyholics 2-daagse

Pak de regie over je (werkende) leven!

19-20 september 2024

9:30 uur

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Yes, daar ben ik bij!

Happy IK

Happy JIJ

Happy WIJ

Happy IK

Happy JIJ

Happy WIJ

Creëer in 2 dagen jouw persoonlijke doorbraak

Elke ochtend fluitend naar je werk, een werkdag die voorbij vliegt en vol energie weer terug naar huis. Het kan! Mits je bereid bent om kritisch naar jezelf te kijken. Dat is precies wat je samen met Glenn (en max. 11 anderen) gaat doen tijdens de Happyholics 2-daagse.


In 2 dagen ontdek je wie je bent, wat je kunt en wat je wil in je (werkende) leven. Want als je weet waar je naartoe wil en wat je nodig hebt om daar te komen, kun je gefocust aan de slag met persoonlijke groei. Zo word je binnen no time de allerbeste versie van jezelf en creëer je jouw persoonlijke doorbraak!

Meer over het programma


glenn-holster-telltoinspire4

Wie is Glenn?

Glenn is samen met Itamar oprichter van Happyholics. Zelf is hij op zijn (werk)gelukkigst als hij mensen mag faciliteren in hun persoonlijke groei. Hij doet dit met veel energie, passie én een gezonde dosis humor.


Glenn is NLP-trainer, Insights practitioner, systemisch coach en groot fan van goeroes als Tony Robbins, Stephen Covey en Remco Claassen. Hun inzichten en bewezen methodieken gebruikt hij graag om zijn steentje bij te dragen aan een (nog) leuker werkend leven voor iedereen! 

Dag 1 - van happy IK...

Persoonlijk leiderschap heeft alles te maken met de koers die jij jezelf, je leven, je gezin, je bedrijf of wat dan ook wil laten varen. En nog belangrijker: waarom je dat wil. Niet voor niets draait dag 1 volledig om zelfinzicht!

 Dag 1:

  • Krijg meer inzicht in jouw (gedrags)voorkeuren en je unieke kwaliteiten m.b.v een persoonlijk Insights Discovery profiel
  • En je valkuilen, blinde vlekken en ontwikkelpunten niet te vergeten
  • Alles over de 5 pijlers voor werkgeluk en de rol die ze spelen in jouw (werkende) leven
  • Antwoord op de vragen: wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik?
  • Duik in jouw unieke levensverhaal, definieer je kernwaarden en je persoonlijke mission statement
  • Handvatten van Stephen Covey om jouw persoonlijk koers écht te gaan varen

Kortom: een gezonde dosis egocentrisme en een sterke basis voor de rest van het programma en je (werkende) leven.

Dag 2 - ...naar happy JIJ en happy WIJ

Maar met het bepalen van je eigen koers ben je er natuurlijk nog (lang) niet! Pas als je anderen (collega's, klanten, vrienden, familie etc.) met je meekrijgt, zul je succesvol zijn. Dag 2 staat daarom volledig in het teken van jou én... de ander.

 Dag 2:

  • Leer hoe je de persoonlijke (gedrags)voorkeuren en behoeften van een ander kunt herkennen.
  • Je krijgt praktische tips en eenvoudig toepasbare technieken om jouw gedrag daar effectief op af te stemmen
  • Handvatten om je relaties te verbeteren, effectief te communiceren en succesvol samen te werken
  • Ontdek dat de 7 habits van Covey ook hier dé sleutel tot succes zijn

En in het kader van werkgeluk ga je natuurlijk aan de slag met vragen als: hoe kun je jouw mission statement verbinden aan je werk? Waar en hoe kun je (nog meer) hét verschil maken? Waarom doe je dat nog niet? En wat heb je nodig om dat wel te doen?

Veelgestelde vragen

Happyholics 2-daagse

Waar vindt de Happyholics 2-daagse plaats?

De Happyholics 2-daagse vindt plaats bij Hotel CASA in Amsterdam Oost. Dit is op loopafstand van het Amsterdam Amstelstation.

Hoe laat begint de 2-daagse?

Het programma begint op donderdag 19 september om 9:30 uur. Ben je wat eerder, dan is dat geen probleem. In de gezellige lobby van Hotel CASA kun je een kop koffie drinken, een praatje maken of gewoon lekker even uit het raam staren :)

Kan ik mijn auto parkeren?

Hotel CASA biedt een veilige ondergrondse parkeergarage, waar je vooraf een parkeerplaats kunt reserveren. Kijk voor meer informatie op https://hotelcasa.nl/nl/parkeren/

Wat kost deelname aan de Happyholics 2-daagse?

Voor deze eerste editie van de Happyholics 2-daagse betaal je € 995,- excl. BTW (i.p.v. € 1250,-). Deze prijs is inclusief Insights Discovery profiel, een overnachting, ontbijt, diner, 2x lunch en BTW.

Wat zit er allemaal bij de prijs inbegrepen?

In principe alles! Een persoonlijk Insights profiel, 1x overnachting, 1x ontbijt, 2x lunch, 1x diner, drankjes en tussendoortjes.

Alleen je persoonlijke kosten komen voor eigen rekening. Denk aan drankjes en eventuele lekkernijen die je op je kamer nuttigt of niet in het arrangement zitten. Na afloop van dag 2 is er geen diner, omdat de ervaring leert dat deelnemers dan graag meteen naar huis gaan.

Ik heb al een Insights Discovery profiel. Krijg ik dan korting?

Yes! Als je al in het bezit bent van een Insights Discovery profiel (max. 2 jaar oud), dan krijg je een korting van €195,- en kun je deelnemen voor €800,-

Kan mijn werkgever mijn deelname betalen?

Natuurlijk! Dat is zelfs heel voor de hand liggend. We faciliteren dit programma vaak bij klanten die zelf een volledige groep deelnemers samenstellen. Deze 2-daagse met open inschrijving biedt de kans om individueel deel te nemen. Vanzelfsprekend kun je jouw werkgever vragen of je deelname betaald kan worden van jouw persoonlijke ontwikkelbudget (pob).

Hoe verloopt het inschrijfproces en de betaling?

Via de button 'Reserveer je plek' kun je jouw deelname reserveren. Glenn neemt vervolgens contact met je op om je inschrijving definitief te maken en de betaling (op persoonlijke titel of op naam je van werkgever) rond te maken.

In wat voor kamer slaap ik?

We reserveren een eenpersoonskamer voor je, zodat je je na een lange en intensieve dag lekker terug kunt trekken.

Kan ik ook thuis slapen?

Nee, dat kan helaas niet. We vinden het belangrijk dat alle 12 deelnemers blijven overnachten, zodat je echt het maximale uit de 2-daagse training haalt. Bovendien heeft dag 1 een avondvullend programma met aansluitend een diner. Wel zo lekker als je dan niet meer naar huis hoeft te reizen.

Ik twijfel of deze 2-daagse iets voor mij is. Kunnen we eerst even bellen?

Natuurlijk! Stuur even een mailtje naar Glenn@happyholics.com. Glenn plant graag een belafspraak met je in om al je vragen te beantwoorden :)

Kan ik mijn deelname nog annuleren?

Tot 1 maand voorafgaand kun je de training kosteloos omboeken naar een nieuwe datum.

Reacties van deelnemers

In september organiseren we deze unieke 2-daagse voor de eerste keer met open inschrijving. Maar Glenn gaf deze training al vaak bij een aantal van onze fantastische klanten. Hieronder lees je de reacties van de deelnemers:

Deze dagen zijn niet alleen enorm leerzaam, maar ook echt heel erg leuk. Glenn geeft je nieuwe inzichten in jezelf, hoe het team functioneert en hoe je de samenwerking kunt optimaliseren. Door zijn persoonlijke aanpak en de energie die hij meebrengt, is Glenn veruit de meest favoriete trainer binnen onze organisatie.

Jelle Bongertman

Ik heb tijdens deze dagen enorm veel inzicht gekregen in hoe ik het best kan functioneren in een team. Glenn zit boordevol energie en is in staat om zich continu aan te passen aan de groep. Hij begeleid de groep optimaal en zorgt dat iedereen er het maximale uit kan halen. Bedankt voor deze 2 leuke en leerzame dagen!

Ilias Demnati

Glenn heeft bij ons meerdere van deze sessies gegeven en die zijn van geweldige waarde voor ons team geweest. Elke sessie heeft hij een ieder op een leuke, persoonlijke en enthousiaste wijze weten te boeien waarbij het resultaat onze verwachtingen heeft overtroffen. Bedankt Glenn!

Willem Rodenburg

Je begrijpt na deze 2 dagen niet alleen jezelf veel beter, maar je leert ook de mensen om je heen echt kennen. Super waardevol voor de samenwerking of je manier van leidinggeven. Deze 2 dagen vliegen voorbij, zijn super interactief en geven je een voldaan gevoel. Aanrader voor iedereen die zichzelf verder wil ontwikkelen!

Eldert Damhof

Deze 2 trainingsdagen van Glenn waren fantastisch. Op een hele fijne en eigen manier gaat hij te werk en je komt tot hele mooie inzichten over jezelf. Deze helpen je verder tijdens je werk, maar ook in privé situaties. Glenn bedankt!

Rachelle van de Griek

Een super leuke en leerzame 2-daagse training van Glenn. Hij heeft enorm veel kennis in huis, vertelt fantastische anekdotes en weet alles heel goed te vertalen naar leerzame opdrachten en handige tools. Echt een aanrader!

Milad Delawar

Nog steeds maak ik dagelijks gebruik van de opgedane kennis. In 2 prettige en bovendien gezellige dagen heb ik veel over mezelf geleerd, mezelf ontwikkeld en veel inzicht gekregen in het functioneren van ons team. Knap hoe Glenn zich aan elke situatie en iedereen weet aan te passen en continu vol energie voor de groep kan staan. Bedankt Glenn, keep up the good work!

Ivo Lentjens

Ontzettend leuke en waardevolle training. Glenn gaat op een luchtig manier door de stof en neemt je op zijn eigen unieke manier mee. Met sterke verhalen, mooie anekdotes en bakken aan energie houdt hij iedereen bij de les. Zeker een aanrader!

Sanne van der Wijk

Voor mij is het een heel inspirerend en vooral leuk traject geweest. Glenn geeft je nieuwe inzichten en dingen waar je echt wat mee kan. Hij zorgt ervoor dat iedereen zich direct op zijn gemak voelt. Door zijn enthousiasme, oprechtheid en open houding weet hij met iedereen een klik te maken en speelt hij goed in op de behoefte van het moment.  Dankjewel Glenn en hopelijk tot snel!

Mariken Osinga

19-20 september 2024

Zodat je de week van het werkgeluk (23-27 sept.) niet meer nodig hebt ;)

€ 995,- (excl. BTW)

Aan deze eerste editie kun je deelnemen voor een introductieprijs van € 995,- (excl. BTW)

9:30 uur

Donderdag 19 september 9:30 uur t/m vrijdag 20 september ca. 17:00 uur

Hotel CASA Amsterdam

Een bruisende locatie in Amsterdam-Oost, op loopafstand van het Amstelstation
Is jouw organisatie Happyholicsproof?
€ 1250,-
€ 995,- (excl. BTW)

Klaar voor jouw persoonlijke doorbraak?

Yes! ik kan wel wat extra (werk)geluk gebruiken en ben één van de eerste 12 deelnemers van deze unieke 2-daagse!


Aan deze eerste editie kun je deelnemen voor een introductieprijs van € 995,- (excl. BTW). Deze prijs is inclusief Insights profiel*, overnachting, ontbijt, diner, lunch en natuurlijk: jouw persoonlijke doorbraak!

Twijfels of niet het juiste moment?

Twijfel je of de Happyholics 2-daagse iets voor jou is? Laat even een berichtje achter via het formulier. Glenn plant graag een belafspraak met je in om al je vragen te beantwoorden :)


Zit je nu te huilen in een hoekje omdat je er op 19 en 20 september niet bij kunt zijn? No worries, dit is de eerste, maar zeker niet de laatste keer. We houden je graag op de hoogte over volgende edities!