Tweewekelijks een portie inspiratie om je werkende leven (nog) leuker te maken of te houden!

Het coronavirus heeft ons (werkende) leven behoorlijk op zijn kop gezet. En eerlijk is eerlijk: we zouden natuurlijk geen echte Happyholics zijn als we onszelf toen niet zouden afvragen hoe we mensen ook toen konden helpen om hun (werkende) leven een beetje leuk te houden. Want als we in die onzekere tijd ook maar een heel klein beetje konden bijdragen aan het behoud (of zelfs de groei) van werkplezier in Nederland, dan was het voor ons simpel: doen!


Mis onze gratis Happyfeed niet!

Want ook nu blijven we ermee doorgaan. Elke twee weken kan jij een unieke Happyfeed in je mailbox ontvangen die je direct helpt gelukkiger te worden in je werkende leven. Inspiratie, waardevolle inzichten en praktische tips die ons ook elke dag helpen om als een echte Happyholic door het leven te (blijven) gaan. Schrijf je nu in en ontvang direct alle voorgaande Happyfeeds direct in je mailbox.

50%
Ook elke twee weken een gratis Happyfeed in je mailbox?
Schrijf je dan nu in!
Schrijf je nu in

Nieuwsgierig naar voorbeelden van Happyfeed?

Hoe doucht Itamar?

Wist je dat een goede ochtendroutine je helpt om de dag happy, gefocust en productief te starten? In deze Happyfeed krijg je concrete handvaten om elke ochtend te winnen en zo je dag perfect door te komen. En je hoort alles over het douchen van Itamar... maar misschien is dat iets minder interessant ;)


Schrijf je in en je ontvangt deze en alle andere Happyfeeds direct in je mailbox!

Een stemmingsdoel bepalen

Ken je het principe van stemmingsdoelen? Geen bestemming waar je stap voor stap (en vaak langzaam) naartoe beweegt, maar een gewenste stemming (een beleving of emotie) die je direct kunt ervaren. 


Glenn vertelt je graag hoe stemmingsdoelen bijdragen aan een happy en succesvol leven en hoe je zelf in 3 stappen een stemmingsdoel formuleert en bereikt. 

Schrijf je nu in...

en ontvang direct alle voorgaande Happyfeeds in je mailbox
50%
Schrijf je nu in
En ontvang elke twee weken een Happyfeed in je mailbox
Schrijf je nu in
Wij gebruiken cookies
arrow_drop_up arrow_drop_down