Gratis e-book: shortcuts naar meer werkgeluk in je organisatie!

  • Alles over de benefits van meer geluk in je organisatie
  • De 5 pijlers van werkgeluk en de behoeften van een happyholic 
  • Concrete suggesties om hier (nog) beter aan tegemoet te komen 
  • Simpel en super praktisch: grote successen door kleine veranderingen
  • Waardevolle inzichten uit wetenschappelijk onderzoek
  • Inclusief inspirerende interviews en praktijkvoorbeelden
  • Kortom: lees wat je wel (en vooral niet!) moet doen om direct te zorgen voor meer werkgeluk en bevlogenheid in je organisatie.
Gratis het happyholics boek met alles over werkgeluk

Wat lezers zeggen:

Dit boek verdient het om gelezen te worden

Ik heb dit boek al vaak weggeven om mensen te inspireren. Want dit boek verdient het om gelezen te worden. Wil je ontdekken hoe je werkgeluk centraal kunt stellen? Geloof je dat werk leuk moet zijn en zoek je handvatten om daar zelf invloed op uit te oefenen? Dan kom je met dit boek echt aan je trekken. Geniet van de inzichten en kom in actie voor jezelf en je organisatie! 

Jo Krill

Leuk en praktisch boek

Happyholics is een fris boek. Het leest makkelijk weg en biedt veel praktische tips. Ik vond het leuk om te lezen wat er bij de nieuwe generatie speelt en herken veel van hun wensen. Ook interessant om te zien wat bedrijven allemaal al doen om de werkomgeving leuker te maken. Het gaf me veel ideeën die ik met mijn manager ga bespreken. Echt een aanrader!

Mieke80 | bol.com

Herkenbaar en relevant

Goed geschreven, leuke voorbeelden, herkenbaar en super relevant! Iedereen die op dit moment leidinggeeft zou het moeten lezen, want door de praktische tips toe te passen, kun je je team een stuk gelukkiger en daardoor veel productiever en creatiever maken!

Julie87 | bol.com

Zet je aan het denken!

Verhelderend! Het boek heeft mij echt aan het denken gezet. Interessant om te lezen vanuit mijn rol als leidinggevende, maar ook erg herkenbaar vanuit persoonlijke behoeften. Bovendien is het erg leuk geschreven met interviews tussendoor. Heb het in 1 keer uitgelezen!

FvNimwegen | bol.com

Herkenbaar en heel bruikbaar

Als echte generatie Y'er herken ik veel van de behoeften en verwachtingen die ter sprake komen in het boek. Ook als manager ben ik heel blij met de concrete  handvatten die het boek geeft. Ik heb deze zelfs al ingezet tijdens evaluatiegesprekken.

Jabsair | bol.com

Ook direct meer werkgeluk?

De mensen die je vandaag uitnodigt voor een gesprek zijn morgen weer vertrokken als je niet investeert in hun dagelijks geluk. In dit e-book lees je wat je wel (en vooral niet!) moet doen om jouw organisatie (nog) aantrekkelijker te maken voor happyholics.

Gratis het happyholics boek met alles over werkgeluk

Liever een paperback of luisterboek? 

Download het e-book