Strengthsfinder is het middel om te gaan werken vanuit je talenten

CliftonStrengths

Win goud met je talenten!

Word creatiever en productiever met Strengthsfinder

Creatiever & productiever

Mensen die werken vanuit hun strengths zijn aanzienlijk productiever en creatiever. 
Word bewezen gelukkiger door te werken vanuit je talenten met Strengthsfinder

Gelukkiger

Als je elke dag kan doen waar jij het beste in bent ben je meteen ook een stuk gelukkiger!
Word fysiek en mentaal gezonder door te werken vanuit je talenten met CliftonStrengths

Gezonder

Werken vanuit talenten zorgt voor een flinke reductie op werkstress en druk.

Het Nederlands vrouwen hockey team won onder leiding van Marc Lammers goud door consequent te focussen op het versterken van talenten. Ook jij kan jouw talenten ontdekken en versterken!


CliftonStrengths, voorheen de Strengthsfinder, is een online assessment wat jouw talenten inzichtelijk maakt. Het is ontworpen door Gallup Inc, een groot onderzoeksbureau met veel aanzien, en het assessment is gebaseerd op gedegen wetenschappelijk onderzoek


Wij zijn gecertificeerd in CliftonStrengths en wij coachen mensen om meer te werken vanuit talenten. De Strengthsfinder is een zeer uitgebreide en toepasbare talentenscan. Begeleid met coaching kan het jouw werkende leven echt op zijn kop zetten. Het is namelijk bewezen dat mensen die leren werken vanuit hun strengths aanzienlijk productiever, gelukkiger en gezonder zijn.

Ontdek je talent met de Strengthsfinder

Wil jij CliftonStrengths Coaching?

Eva raadt Happyholics en CliftonStrengths aan

HVO Querido

CliftonStrengths gaf mij een goede koppeling naar hoe ik mijn kwaliteiten inzet binnen mijn (toekomstige) functie. Dit was ontzettend waardevol. Het heeft mij geholpen om te bespreken welke valkuilen binnen een specifieke setting naar voren kunnen komen en hoe ik deze kan ondervangen door de focus te leggen op andere kwaliteiten.

Inspirators

Factory

Het ondernemersleven gaf me de kracht om opnieuw te concentreren, opnieuw te visualiseren, en te ervaren. Hoe meer je jezelf bent, hoe beter je je voelt. Daarom was focussen op strenghts een uitkomst voor mij. Ik heb handvatten gekregen om verder te gaan en zelf te onderzoeken en bepalen waar mijn perspectief ligt. 

De kracht van CliftonStrengths 

Echt te snappen wie je bent, waar je het verschil mee kan maken, hoe je de meeste impact realiseert... voor veel mensen is dit wat de Strengthsfinder oplevert. En dat is zo ontzettend veel waard!

Benieuwd wat CliftonStrengths voor jou kan betekenen?

Itamar Sharon is Strengthsfinder gecertificeerd en coacht je jouw talenten te vinden

Jouw coach - Itamar

Itamar is een strategische trainer en coach, met een scherpe blik op hoe jij kunt ontwikkelen om jouw persoonlijk impact te vergroten.

Vanuit oprecht contact, prikkelt hij en daagt hij je uit, waarmee hij jou steunt en faciliteert in maximale groei. Een positieve rebel, die met humor jou weet te triggeren en te raken. Hij is Strengthsfinder gecertificeerd en dat is waar hij ook in gelooft: werk vanuit jouw Strengths. Durf jij het aan om Itamar jou te laten helpen om (nog) impactvoller en gelukkiger te worden?