Happyholics, het platform voor een leuker werkend leven

Happyholics

Het platform voor een leuker werkend leven

Een leuk en inspirerend werkend leven voor iedereen

In 2012 was Itamar klaar met de corporate Zuid-As mentaliteit en de traditionele manier van kijken naar werk. Hij was er van overtuigd dat werken anders kan zijn. Met het boek Happyholics was hij in 2015 de eerste die schreef over geluk op de werkvloer. Nu vijf jaar later helpen wij, Glenn en Itamar, mensen daadwerkelijk een mooi, leuk, inspirerend en zingevend leven te leiden. Wij willen iedereen laten zien dat het anders kan. En jou dus ook. Wil jij ook zo'n leven?

Happyholics bestaat uit ons, Glenn en Itamar, en wij zijn bovenal Happyholics. In alles wat wij doen vinden we het belangrijk zoveel mogelijk in contact te zijn. En wij kunnen ons voorstellen dat jij dat ook belangrijk vindt en dat je toch wilt weten wie er achter dit bureau zit. Vandaar dat wij onszelf graag introduceren door iets over elkaar te zeggen.
Wie is Glenn Holster, mede-oprichter van Glenn Holster

Glenn Holster

Dit is Glenn. Glenn is echt een mensen-mens. Altijd aandacht voor wat er speelt, voelt goed aan welke behoeften je hebt en geniet er van om mensen te helpen in hun (persoonlijke) ontwikkeling. Hij is een coach, teamcoach en trainer pur-sang. Hij vindt het niet alleen fantastisch om mensen te ontwikkelen, hij doet dit zelf ook erg graag. Zo probeert hij continu te leren, te groeien en zichzelf uit te dagen.


Glenn is gespecialiseerd in Insights en helpt je graag direct in kaart te brengen op welke manier jijzelf, je team of organisatie effectiever kan (samen)werken. Met zijn energie, passie en lol kan hij elke uitdaging aan en zorgt er altijd voor dat jij een stap maakt in het hebben van een leuker (werkend) leven.


(Geschreven door Itamar)

Wie is Itamar Sharon, mede-oprichter van Happyholics?

Itamar Sharon

Dit is Itamar! Wat kan ik onze eerste ontmoeting nog goed voor de geest halen, het was in 2013… Toen had Itamar al een scherpe visie op hoe werk mooier, leuker en daarmee succesvoller kon worden. De term Millennials werd nog nauwelijks gebruikt, Happyholics bestonden nog niet, maar als generatie Y expert zag Itamar toen al de urgentie dat de nieuwe generatie medewerkers andere behoeftes en een andere kijk hadden op werk.


Itamar is een strategische trainer en coach, met een scherpe blik op hoe jij kunt ontwikkelen om jouw persoonlijk impact te vergroten. Vanuit oprecht contact, prikkelt hij en daagt hij je uit, waarmee hij jou steunt en faciliteert in maximale groei. Als individu, als team of in jouw rol als leidinggevende. Een positieve rebel, die met humor jou weet te triggeren en te raken. Hij is Strengthsfinder gecertificeerd en dat is waar hij ook in gelooft: werk vanuit jouw Strengths. Durf jij het aan om Itamar jou te laten helpen?


(Geschreven door Glenn)

Wil je meer informatie over Happyholics?

Neem dan contact op of bekijk onze pagina vol met gratis inspiratie zoals onze Happyfeed, gratis e-books en Whitepapers.

arrow_drop_up arrow_drop_down