Hoi! Wij zijn happyholics

hap • py • ho • lic [heppiehollik] (de; m,v; meervoud: happyholics)

1. iemand die gewijd is aan het zoeken naar geluk in het werkende leven.


Wij streven ernaar gelukkig te zijn in ons werk. Niet altijd en continu, want dat is onmogelijk. Maar we proberen wel het beste uit ons werkende leven te halen. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor heel werkend Nederland. Waarom? Omdat het allereerst simpelweg een eer is om mensen een beetje blijer te mogen maken. Maar ook omdat al lang en uitgebreid bewezen is dat gelukkige mensen in het werk veel meer impact maken, en dus zo hard nodig zijn voor elke organisatie.

Itamar en Glenn van Happyholics

Happy people, high impact

Met deze pay off begonnen Itamar en Glenn happyholics in 2019. Een pay off die al lang en breed bewezen is: gelukkige medewerkers presteren beter, vallen minder snel uit, zijn innovatiever, zorgen voor blije klanten en ga zo maar door. Niet voor niets zijn organisaties die hun medewerkers écht centraal stellen het meest succesvol in het aantrekken en behouden van talent. Onze klanten weten inmiddels dat investeren in het werkgeluk van hun mensen dé oplossing is voor hun grootste HR-uitdagingen. Maar we zijn er nog lang niet! 


Onze missie? Wij gaan door tot elke organisatie van werkgeluk haar

#1 KPI maakt.

Ontmoet ons team

Ontvang onze gratis Happyfeed

We sturen je elke maand waardevolle inzichten en praktische tips die ons ook elke dag helpen om als een echte Happyholic door het leven te (blijven) gaan. Schrijf je in en ontvang direct alle voorgaande Happyfeeds in je mailbox.
50%
Schrijf je in voor onze gratis Happyfeed
Elke maand waardevolle inzichten en praktische tips die je helpen om als een echte Happyholic door het leven te (blijven) gaan.
Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden
Schrijf je in

Maak kennis met het team van happyholics

Caroline Fassaert bij Happyholics
Caroline
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Caroline Fassaert

Trainer

Ik ben Caroline en na een opleiding en carrière binnen HR, heb ik mijzelf omgeschoold tot (team)coach. Ik ben op mijn (werk)gelukkigst als ik mensen weer terug kan brengen naar dat punt: wat maakt jou als persoon uniek? En waar ga jij het verschil mee maken? Keep it simple… en happy!


Eva is geaccrediteerd in Insights Discovery

Eva Visser bij Happyholics
Eva
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Eva van der Voet

Trainer

Hoi, ik ben Eva van der Voet. Als trainer én trainingsacteur werk ik op het gebied van persoonlijk leiderschap, gesprekstechnieken, (jezelf) presenteren en teamontwikkeling. Ik ben dan ook op mijn (werk)gelukkigst als mensen vanuit een ontspannen en positief gevoel de mooiste inzichten opdoen.


Eva is DISC geaccrediteerd.

glenn-holster-telltoinspire4
Glenn
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Glenn Holster

Oprichter en trainer
Hi! Ik ben Glenn en samen met Itamar ben ik oprichter van Happyholics. Ik ben op mijn (werk)gelukkigst als ik mensen mag faciliteren in hun groei als individu, teamlid en/of in hun rol als leidinggevende. Met veel energie, passie en lol, draag ik bij aan een (nog) leuker werkend leven voor iedereen!


Glenn is geaccrediteerd in Insights Discovery.

Webinars over werkgeluk, mentale welzijn, Insights Discovery en happy thuiswerken
Itamar
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Itamar Sharon

Oprichter en adviseur
Ik ben op mijn (werk)gelukkigst als ik organisaties strategisch kan begeleiden bij invulling geven aan thema's als werkgeluk en bevlogenheid. Dit doe ik het liefst middels ons eigen Happyholicsproof traject, want dat is een fantastisch startpunt om samen te bouwen aan een bevlogen organisatie.


Itamar is gecertificeerd in CliftonStrengths.

Jo Krill in raad van advies Happyholics
Jo
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Jo Krill

Raad van Advies

Ik ben een boardroom counselor, adviseur en executive (team)coach. Ik richt mij op (culturele) transformatie en het humaniseren van leiderschap in organisaties. Ik ben (werk)gelukkig wanneer ik kan werken met millennials, young professionals en creatieven in start-ups en scale-ups.


Jo is verbonden aan INSEAD.

Kristyna Klister bij Happyholics - CliftonStrengths coach
Kristyna
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Kristyna Klister

Coach

Ik ben Kristyna en als strength coach spoor ik individuele talenten op help je die beter te benutten. Ik neem je mee op reis en belicht graag een ander perspectief. Ik ben op mijn (werk)gelukkigst als ik kan 'maximizen': een (werk)woord waar ik door de jaren heen van ben gaan houden. Collega's zeggen dat ik van iets goeds, iets fantastisch wil en kan maken, 

Marsha Beaufort Happyholics
Marsha
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Marsha Beaufort

Ambassadeur
Ik ben Marsha en ik heb de afgelopen jaren geleerd dat het werkende leven ook een Happyholic-leven kan zijn! Ik ben op mijn (werk)gelukkigst als ik zó veel plezier en voldoening uit mijn werk haal dat ik de tijd simpelweg vergeet. Vanuit deze kijk op het werkende leven, inspireer en help ik anderen.
Sanne Stoffelen trainer van Happyholics
Sanne
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Sanne Stoffelen

Trainer
Als Learning & Development (L&D) Specialist en Teamcoach heb ik veel ervaring op het gebied van opleidingsadvies en het ontwikkelen van trainingen. Mijn grootste passie ligt bij het begeleiden van teams! Ik ben dan ook op mijn (werk)gelukkigst als ik kan bijdragen aan het creëren van een fijne werkplek voor elk teamlid.

Happyholics in de media

Happyholics in de Metro met de vijf pijlers van werkgeluk

Voorpagina Metro

Happyholics en Itamar Sharon prijkte op de voorpagina en pagina 3 van de Metro krant.
Happyholics op BNR Radio met een interview over werkgeluk

Radiointerview BNR

Generatie Y wil leuker werk. Geld doet nauwelijks ter zake. het gaat om aandacht en waardering.
Happyholics op NU.nl over het belang van werkgeluk

Happyholics op NU.nl

Het is maandagochtend. Voor veel werkende Nederlanders een pittig moment. Het weekend is voorbij...


Dit zijn wij, maar wie ben jij?

Het is natuurlijk fijn om te kunnen zien wie wij als Happyholics zijn, maar het is veel leuker om elkaar echt te leren kennen. Heb je interesse in een mogelijke samenwerking? Neem dan contact op via het formulier hiernaast. Dan plannen we een videocall in, een telefoongesprek of gewoon een kop koffie of thee. Tot snel!