Happyholics, het platform voor een leuker werkend leven

Happyholics

Het platform voor een leuker werkend leven

Een leuk en inspirerend werkend leven voor iedereen

In 2012 was Itamar klaar met de corporate Zuid-As mentaliteit en de traditionele manier van kijken naar werk. Hij was er van overtuigd dat werken anders kan zijn. Met het boek Happyholics was hij in 2015 de eerste die schreef over geluk op de werkvloer. Nu helpen we sinds 2019 met het trainings- en adviesbureau Happyholics mensen, teams en organisaties daadwerkelijk een mooier, leuker werkend leven na te streven. Wij willen iedereen laten zien dat het anders kan. En jou dus ook. Wil jij dit ook?

De mensen achter Happyholics

glenn-holster-telltoinspire4

Glenn Holster

Hi! Mijn naam is Glenn, 1 van de 2 oprichters van Happyholics. Itamar omschrijft mij altijd als een echt mensen-mens. En daar ben ik het volledig mee eens :-) 

Ik durf wel te zeggen dat ik inlevingsvermogen heb, begripvol ben en vooral gepassioneerd omtrent persoonlijke groei & ontwikkeling. En als coach, teamcoach en (persoonlijk) leiderschapstrainer komt dat mooi van pas. Want dat is wat ik het liefst doe in het werkende leven: mensen inspireren en faciliteren in hun groei als individu, team of in hun rol als leider/leidinggevende.

 

Verder ben ik geaccrediteerd in Insights Discovery, gecertificeerd NLP Trainer, expert rondom diversiteit & inclusiviteit topics – met name persoonlijkheidsvoorkeuren en generaties – en groot fan van het gedachtegoed van Stephen Covey, Simon Sinek & Tony Robbins. Vanuit energie, passie en lol, draag ik graag bij aan groei, ontwikkeling en het realiseren van een (nog) leuker werkend leven. Van mezelf en van anderen. Dus, gaan we samen op groei- & ontwikkelreis?

Itamar Sharon

In 2015 schreef ik het boek ‘Happyholics’, toen al met de vurige ambitie om een bedrijf te bouwen met diezelfde visie. In 2019 heb ik samen met Glenn de stap gemaakt en sindsdien mag ik mij vol trots co-founder noemen van het bedrijf Happyholics. Ik word altijd erg (werk)gelukkig wanneer ik organisaties mag helpen invulling te geven aan een ingewikkeld thema als werkgeluk en bevlogenheid. Dit doe ik voornamelijk via ons bevlogenheidsonderzoek ‘Happyholicsproof’, wat een startpunt is waarna we samen verder bouwen aan een werkgelukkigere organisatie.


Ik werk onderzoekend, adviserend en confronterend, altijd met de intentie de grootste impact voor jou als individu en jouw organisatie te realiseren. Want dat is wat ik wil en belangrijk vind: impact maken bij onze klanten, zodat jij het grootste resultaat haalt uit onze partnership. Verder typeert Glenn mij altijd als strategisch, analytisch en vol ideeën om door te pakken. En ja, dit zie ik zelf ook als mijn talenten. En deze zet ik dan ook graag in binnen Happyholics en voor onze klanten.

Marsha Beaufort Happyholics

Marsha Beaufort

Ik ben Marsha en ik heb in de afgelopen jaren geleerd dat het werkende leven een happyholic-leven kan zijn! Toen ik begon met werken, dacht ik dat het werkende leven er ongeveer zo uit zag: je gaat naar je werk, kijkt op de klok, ziet dat het 13:00 is en vraagt je af hoe je de rest van de dag nog door moet komen. Hoe mijn werkende leven er nu uit ziet? Om 17:00 op de klok kijken en denken: oh, maar ik wilde nog dit, dit en dit doen.. 

 

Wel een belangrijke opmerking daarbij: voor mij is een Happyholic zijn niet hetzelfde als heel veel werken. Het is wel, bijna altijd, zó veel plezier en voldoening uit mijn werk halen dat ik de tijd soms een beetje vergeet. Daarom zeg ik ook: “bijna altijd”. Ik ben namelijk iemand die staat voor eerlijkheid en openheid, dus het werkende leven kan niet altijd leuk en happy zijn. Maar vanuit bovenstaande kijk op het werkende leven, inspireer en help ik graag anderen. In de vorm van het vertellen van mijn eigen verhaal, het geven van een training en door het delen van mijn inzichten, bijvoorbeeld op LinkedIn.

Kristyna Klister bij Happyholics - CliftonStrengths coach

Kristyna Klister

Ik ben Kristyna, als strength coach en trainer gebruik ik graag de CliftonStrenghts om talenten op te sporen, in een team inzichtelijk te maken en beter te benutten.

Daarnaast neem ik je graag mee op reis en belicht ik een ander perspectief. Een die net zo realistisch is als de ander, maar misschien veel aantrekkelijker is en meer oplevert. Er zijn vaak meer mogelijkheden dan je direct ziet. De sterke punten benadering maakt niet alleen medewerkers gelukkiger maar organisaties productiever, het helpt om ruimer te denken.

Mijn aanpak is waarderend, ik ga altijd uit van wat er al is. Sterkten, ambities en successen. De verbinding met mensen, werk en organisatie is cruciaal. De kracht van een waarderende aanpak is dat het positieve gevoelens oproept. Positieve gevoelens zijn een soort mentale voeding. 

Ik ben een maximizer, ik ben door de jaren heen van dit woord gaan houden. Collega's zeggen dat ik van iets goeds, iets fantastisch wil maken. En dat klopt ook, vaak zonder dat ik dit door heb. 

Daarnaast zet ik bewust mijn sensitiviteit in. Ik voel, zie en merk vaak van alles op. Als trainer, maar ook als coach vind ik het belangrijk om dat te benoemen. Dit doe ik altijd liefdevol, en met respect.

Caroline Fassaert bij Happyholics

Caroline Fassaert

Ik ben Caroline. Na een opleiding en carrière binnen het vakgebied HR ben ik mijzelf om gaan scholen tot (team)coach om dat wat mij uniek maakt, meer te kunnen inzetten: nieuwsgierig, energiek, betrokken en praktisch handelen.


Ik heb mij bij Happyholics aangesloten omdat ik ervan overtuigd ben dat iedereen een coach verdient: je eerste stappen binnen een bedrijf, je weg naar een belangrijke wedstrijd, een nieuwe rol een nieuw team of de groei van je organisatie. Het is al spannend genoeg, waarom zou je het alleen moeten doen?


Zelf heb ik ervaren hoe makkelijk het is om jezelf in die spannende fase ook een beetje kwijt te raken. Hoe je ergens normaal mee om zou gaan werkt niet (meer) en je gaat je steeds meer gedragen in hoe je denkt dat het zou moeten of van je wordt verwacht. En happy aan het werk zijn is niet meer aan de orde. Zonde! Want ben je niet juist daar gekomen door wie jij bent?

Ik breng je graag weer naar dat punt: wat maakt jou als persoon, als team of als organisatie uniek? En waar ga jij dus het verschil mee maken? Keep it simple….en happy!


Caroline is geaccrediteerd in Insights Discovery

Eva Visser bij Happyholics

Eva van der Voet

Hoi, ik ben Eva van der Voet. Als trainer én trainingsacteur werk ik voor een breed pallet aan bedrijven. Van accountants, advocaten, verpleegkundigen, docenten tot aan high potential trainees.


De vraag ligt eigenlijk altijd op het vlak van persoonlijke ontwikkeling, waarbij mijn expertise ligt in gesprekstechnieken, persoonlijk leiderschap en presenteren. Hierbij komt mijn achtergrond als theaterdocent en coach goed tot z'n recht.


Mijn trainingen en stijl van werken kenmerken zich door mijn positieve insteek, doelgerichte aanpak en interactieve programma's. Ik vind namelijk dat leren ook vooral leuk moet zijn! Vanuit plezier ontspan je immers en van daaruit kun je mooie inzichten opdoen, die je in jouw werkpraktijk kunt toepassen. 


Eva is DISC geaccrediteerd. 

Wil je meer informatie over Happyholics?

Neem dan contact op of bekijk onze pagina vol met gratis inspiratie zoals onze Happyfeed, gratis e-books en Whitepapers.