Video Aspect Ratio: 4:1

Doe de Happyholics

30 Dagen Dankbaarheidschallenge 

En creëer hét fundament voor een gelukkiger leven!

Ik doe mee!


Doe mee en ervaar de kracht van dankbaarheid!

Wist je dat dankbaarheid de nummer 1 strategie is om je eigen geluksgevoel te vergroten? Wij, Glenn & Itamar, hebben de 30 Dagen Dankbaarheidschallenge ontwikkeld omdat we als geen ander weten hoe sterk de kracht van dankbaarheid is. Daarnaast ontmoeten wij dagelijks mensen die op zoek zijn naar een rustiger, ontspannender en bovenal gelukkiger leven. Op World Gratitude Day lanceren wij daarom deze challenge. Een challenge die je niet alleen alles leert over dankbaarheid, maar je ook nog eens een hele nieuwe routine aanleert. Doe je mee?Itamar en Glenn van Happyholics

Anoniem

"Op een hele makkelijke en inspirerende manier bezig geweest met dankbaarheid"

Ik wist al dat het goed was om vanuit dankbaarheid naar je dag te kijken maar het was al weer lang geleden dat ik dit ook echt bewust had gedaan, dankzij de challenge ben ik echt weer begonnen. Ik merk echt een verschil met hoe ik naar mijn dagen kijk met nu en voor de challenge

Dankbaarheid is hét fundament voor een gelukkig leven

Sonja Lyubomirsky - hoogleraar psychologie aan de universiteit van Californië - heeft met haar wetenschappelijk onderzoek inmiddels bewezen dat geluk voor 50% aangeboren/genetisch bepaald is. 10% wordt beïnvloed door (leef)omstandigheden. En op de overige (maar liefst) 40% kun je zelf invloed uitoefenen!


In haar boek ’De maakbaarheid van het geluk' omschrijft Sonja 12 strategieën voor een gelukkig leven. Op nummer 1 - dankbaarheid.

Dankbaarheid essentieel als het gaat om een gelukkig leven

"Mensen die dankbaar zijn en zich hier bewust op focussen, zijn gelukkiger! Ze ervaren meer plezier, zijn optimistischer en hebben bovendien een sterker immuunsysteem"

Het goede nieuws: dankbaar zijn kun je trainen 

Wist je dat je jouw brein kunt aanleren om meer aandacht te hebben voor alles wat positief is in je leven? Dit doe je door elke dag bewust stil te staan bij datgene waar je dankbaar voor bent. En wist je dat je in ongeveer 30 dagen een nieuwe routine aan kan leren? Daarom dus deze challenge! In 30 dagen tijd helpen we jou je hersenen te trainen om alles wat goed en mooi is in jouw leven meer en beter te zien. 

"The single greatest thing you can do to change your

life today would be to start being grateful for

what you have right now."

Oprah Winfrey

Meer over de 30 dagen dankbaarheidschallenge

Wat houdt de challenge in:

Op het moment dat je jezelf de challenge cadeau geeft ontvang je een welkomstmail. Je kan dan zelf besluiten wanneer je wilt beginnen met jouw 30 dagen challenge. Je kan direct beginnen of nog even wachten. Wanneer je besluit te starten gaan de 30 dagen in en is het dus de bedoeling dat je 30 dagen lang elke dag je dankbaarheidsoefening doet. Dit is een gedragsverandering die je van jezelf gaat vragen en dat is nooit makkelijk. Maar daar zijn wij voor! We hebben de challenge zo opgezet dat je van ons op de juiste momenten inspiratie, hulp en een duwtje in de rug krijgt. 


Het enige wat je hiervoor nodig hebt is deze challenge, een schriftje om je dankbaarheden in op te schrijven en een portie motivatie!

Ga aan de slag in jouw organisatie of team met Happyholics

Inspiratie via het dankbaarheidsdagboek

Gedurende de 30 Dagen Dankbaarheidschallenge ontvang je van ons mails om je te herinneren aan het belang en de waarde van de challenge, maar ook inspiratie via ons digitale dankbaarheidsdagboek.


30 dagen lang bewust stilstaan bij waar jij dankbaar voor bent klinkt namelijk best simpel, maar toch blijkt dit voor veel mensen een uitdaging. Daarom geven we je allerlei tips & tricks om je hersenen nog beter te trainen en het dankbaar zijn als routine te verankeren in je dagelijkse leven.
Ontvang een gratis dankbaarheidsdagboek bij de 30 dagen dankbaarheidschallenge

Wat deelnemers vinden van de challenge

Het dankbaarheidsdagboek dat meegestuurd wordt is fijn met leuke en inspirerende opgaven/ opdrachten/ vragen. Prettig om motiverende mailtjes tussendoor te ontvangen. 
Linda
Het was een leuke ervaring. Het dankbaarheidsdagboek is handig en de hele challenge heeft een andere mindset opgeleverd waarbij ik met een meer positievere blik naar het leven kijk.
Korrie
Goed idee dat jullie deze challenge zijn begonnen met een mooi thema. Ik geloof er echt in dat dankbaarheid meer oplevert dan een fijn moment. Ik geloof heel erg in de law of attraction.
Annette
Vooral de mails vond ik super fijn. Daardoor glipt het niet van de radar. Het heeft me meer bewustwording opgeleverd en daarmee dankbaarheid voor alles wat ik al heb
Soraya
De challenge heeft mij opgeleverd dat ik ook vaak stil sta bij dingen die wél goed gaan. Ben me hier nu wel vaker van bewust en neem er vaker een momentje voor.
Aimée
Wat het mij heeft opgeleverd? Fijne aandacht, blijdschap en een mooi gespreksonderwerp met een collega. 


Tof dat jullie dit initiatief namen!
Marriet

Klaar om hét fundament te leggen 

voor een (werk)gelukkiger leven?

Limited

De Happyholics 30 Dagen Dankbaarheidschallenge

30 dagen lang inspiratie en tips & tricks

Zodat jij (nog) gelukkiger gaat worden!

€ 9,95
 • Dankbaarheid is (bewezen) de nummer 1 strategie om gelukkiger te worden
 • In 30 dagen helpen we jou dankbaarheid onderdeel te maken van je routine
 • En leren we je hersenen meer aandacht te hebben voor het positieve in het leven
 • Je krijgt op de juiste momenten inspiratie, motivatie en tips & tricks om de challenge makkelijk vol te houden
 • Eenvoudig, duidelijk en tegelijkertijd het fundament voor een gelukkig leven

Nog meer reacties na de 30 Dagen Dankbaarheidschallenge:

Bewustwording van het feit dat ik mij al over veel dingen in mijn leven dankbaar voel, na ingrijpende beslissingen vlak voor Corona, en wat dat heeft bijgedragen aan positieve omarming van de kleinste dingen die zich nu voordoen in mijn leven.
Myra
Het dagboek was fijn, vooral de 2 pagina's met alle voorbeelden. Zo kwam ik ook op andere dingen waar ik dankbaar voor kon zijn. De mailtjes waren ook top zo werd je telkens weer herinnerd om je dankbaarheidsoefening te doen!
Sofie
Ik ben heel blij met het boekje, dat pak ik er op momenten dat ik er ruimte voor heb even bij (ik heb er meer dan 30 dagen plezier van ;-) ). Ook ben ik blij met de verandering die toch in mijn mindset gaande is!
Anoniem

Niet goed, geld terug!

We zijn ervan overtuigd dat de dankbaarheidschallenge het gewenste effect gaat hebben. Mocht het toch zo zijn dat het programma niet is wat je ervan gehoopt had en stop je in week 1 of 2? Je krijgt direct je geld terug, zonder gedoe. 
Kortom, een prachtige kans om voor een minimaal bedrag één van de meest waardevolle ontwikkelingen door te maken die er is: dankbaar zijn voor wat er wél is in het leven. Ga de challenge aan en creëer dé routine voor een gelukkiger leven!
Limited

De Happyholics 30 Dagen Dankbaarheidschallenge

30 dagen lang inspiratie en tips & tricks

Zodat jij (nog) gelukkiger gaat worden!

€ 9,95


 • Dankbaarheid is (bewezen) de nummer 1 strategie om gelukkiger te worden
 • In 30 dagen helpen we jou dankbaarheid onderdeel te maken van je routine
 • En leren we je hersenen meer aandacht te hebben voor het positieve in het leven
 • Je krijgt op de juiste momenten inspiratie, motivatie en tips & tricks om de challenge makkelijk vol te houden
 • Eenvoudig, duidelijk en tegelijkertijd het fundament voor een gelukkig leven
 • Voor maar € 9,95!