Leer happyholicsproof leiding te geven en word de beste leidinggevende die je kan zijn

Leiderschapsontwikkeling

Laat je mensen boven zichzelf en zelfs boven jou uitstijgen

Een leidinggevende behoort het beste resultaat mogelijk te halen met de middelen die hij/zij heeft. 

Wij trainen leidinggevenden in Happyholicsproof leidinggeven zodat zij het beste uit hun mensen halen.

Je geeft leiding aan een groep Happyholics, dan wel: je bent zelf een Happyholic. Zo’n leidinggevende die iets moois achter wil laten. Iemand die vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid wil geven. Je wilt dat jouw teamleden het beste uit zichzelf en elkaar halen. Je gelooft in diversiteit, geeft waardering en van daaruit wil je met je team of afdeling de best mogelijke resultaten bereiken.


Wij helpen je van willen naar kunnen te gaan.


EEN GOEDE LEIDER

WEET TE INSPIREREN

EN MOTIVEREN

De essentie van onze leiderschapsontwikkeling

Happyholicsproof

Wij trainen je leiding te geven vanuit de vijf pijlers van werkgeluk; Persoonlijk contact, Waardering, Vrijheid, Zingeving en Persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor kan jij een Happyholicsproof team realiseren.

Vanuit zelfinzicht

Je bent het meest effectief als je jezelf goed kent. Al helemaal als leidinggevende. De basis van onze leiderschapsontwikkeling bestaat dan ook uit zelfinzicht, via Insights Discovery of CliftonStrengths

Oneindige mindset

Wij realiseren duurzaam leiderschap. Leiders die handelen vanuit een oneindige mindset. Dit betekent het realiseren van een purpose, vertrouwen, veiligheid en een omgeving gericht op groei.

Wij trainen leidinggevenden in het 'leiden' van Happyholics

Leidinggevenden in organisaties hebben een cruciale impact op de betrokkenheid, het plezier en de prestaties van medewerkers. Zij verdienen begeleiding en ontwikkeling om deze belangrijke maar ook complexe rol goed uit te voeren. Neem contact op om te informeren naar de mogelijkheden van een Happyholicsproof leiderschapsprogramma.