Zelfinzicht met Insights Discovery als basis voor een leuker werkend leven

Insights Discovery

Zelfinzicht als basis voor een leuker werkend leven!

Vergroot je zelfinzicht met Insights Discovery

Zelfinzicht

Zelfinzicht is de basis voor persoonlijke groei en ontwikkeling.
Word nog gelukkiger door jezelf te leren kennen met Insights Discovery

Gelukkiger

Weten wie je bent en in lijn daarmee handelen maakt gelukkiger! 
Verhoog je persoonlijke effectiviteit met Insights Discovery

Effectiever

Verhoog je persoonlijke effectiviteit en communicatie met anderen.

Zelfinzicht als basis voor een leuker werkend leven!  

Zelfinzicht en zelfbewustzijn vormen de basis voor persoonlijke groei & ontwikkeling. Weten wie je bent, waar je goed in bent en wat jou drijft draagt bij aan een leuker en gelukkiger werkend leven. Om vanuit deze basis, de beste versie van jezelf te (kunnen) worden. 


Insights Discovery is een persoonlijkheidsprofiel dat door een online vragenlijst mensen meer inzicht geeft in zichzelf. Gebaseerd op het gedachtegoed van Carl Gustav Jung en de herkenbare Insights kleurentaal. Een eenvoudige en aansprekende methodiek die inzicht geeft in jouw persoonlijkheid en gedrag.


Wij zijn geaccrediteerd in Insights Discovery en faciliteren persoonlijke groei m.b.v. deze eenvoudige & toegankelijke methodiek. Een methodiek die in combinatie met een uniek persoonlijk profiel een sterke basis vormt voor optimaal functioneren, persoonlijke effectiviteit & goede samenwerkingen.

Insights Discovery is een eenvoudige en aansprekende methodiek die inzicht geeft in jouw persoonlijkheid en gedrag

Interesse in een Insights Discovery profiel?

Willem raadt Insights Discovery met Glenn Holster aan

Buro5

Elke sessie heeft Glenn ons op een leuke, persoonlijke en enthousiaste wijze weten te boeien waarbij het resultaat onze verwachtingen heeft overtroffen. Bedankt Glenn!
Ik kijk terug op een leerzame tijd
Wat mij vooral bijblijft van de tijd dat ik met Glenn samenwerkte is zijn tomeloze enthousiasme als trainer/coach. Dit enthousiasme slaat over op een ieder die een training bij Glenn volgt.
Florus raadt Glenn Holster aan als trainer en coach
Florus - Mazars
Een 'Full Circle' Insights profiel
Glenn heeft mij vol energie en enthousiasme keer op keer een spiegel voorgehouden die, bij vlagen, zeer confronterend was. Dit heeft geleid tot een dieper inzicht in mijzelf.
Mark raadt Insights Discovery en Glenn Holster aan van Happyholics
Mark - Dreumex
Door middel van zelfinzicht het allerbeste uit jezelf halen. Dat is wat Insights Discovery doet! Insights Discovery is gebaseerd op een toegankelijk kleurenmodel dat in combinatie met een persoonlijk profiel mensen meer zelfinzicht geeft. Een zeer krachtige basis voor persoonlijke effectiviteit en optimaal functioneren!

Benieuwd wat Insights Discovery voor jou kan betekenen?

Glenn Holster is Insights Discovery practioner en mede eigenaar van Happyholics

Jouw coach - Glenn

Glenn is een trainer en coach pur-sang! Door anderen wordt hij omschreven als energiek, gepassioneerd, positief ingesteld & vol humor. Op die manier brengt hij zowel plezier als diepgang.


Vanuit oprecht persoonlijk contact faciliteert hij jou in persoonlijke groei & ontwikkeling. Zijn aanpak is dynamisch, energiek, speels en soms wat confronterend. Altijd met de intentie dat dit jou helpt en verder brengt, zodat jij het meest uit een traject haalt. Wil je meer over hem weten? Neem gerust persoonlijk contact op of bekijk eens zijn LinkedIn profiel.