Happyholicsproof - een medewerkerbetrokkenheidsonderzoek

   Is jouw organisatie Happyholicsproof?

Geef aandacht aan werkplezier en verdien ons Label


WIL JIJ AANTREKKELIJK
ZIJN VOOR
HAPPYHOLICS?

Aantrekken, behouden en optimaal inzetten van talentvolle werknemers is voor elke organisatie en elk team een uitdaging. Mensen die écht voor je bedrijf staan, die impact willen maken en wilskracht tonen zijn goud waard.


Wil jij als organisatie of team aantrekkelijk zijn voor deze happyholics dan vraagt dat wel wat van je cultuur. En daar helpen wij je bij. 


Wij hebben een medewerkersbevlogenheidsonderzoek ontworpen dat organisaties inzicht geeft in de betrokkenheid en het werkgeluk van de medewerkers. Dit doen we aan de hand van onze vijf pijlers van werkgeluk. Wanneer een organisatie op elke pijler gemiddeld een 7 of hoger scoort, is zij Happyholicsproof en ontvangt zij ons Label.

buro Nexus heeft werkgeluk op nummer 1 - goed werkgeverschap

Dé voordelen van het Happyholicsproof - label

Voordelen van Happyholicsproof

Duidelijk bewijs!

Je krijgt een duidelijk bewijs dat jij als werkgever aantrekkelijk bent voor Happyholics;

Voordelen van Happyholicsproof

Het Happyholics-netwerk

Je bent onderdeel van het Happyholics-netwerk waar veel gemotiveerde en betrokken potentiële toekomstige werknemers (en mogelijk ambassadeurs) van jouw bedrijf zitten;

Voordelen van Happyholicsproof

Halfjaarlijks persbericht

Je wordt genoemd in ons halfjaarlijks persbericht waarin we vol trots presenteren welke bedrijven écht naar een fantastische werkcultuur streven en Happyholicsproof zijn;
Voordelen van Happyholicsproof

Nul-meting en duidelijke analyse

En je krijgt een heldere analyse waar voor jouw organisatie mogelijkheden liggen om (nog) aantrekkelijker te worden voor happyholics. Een document dat een basis is voor jouw HR strategie.

Talent Peaks is eerste Happyholicsproof organisatie!

In November 2020 is Talent Peaks officieel de eerste Happyholicsproof organisatie van Nederland geworden. Door continue aandacht voor het werkgeluk van hun medewerkers en twee betrokken People & Culture medewerkers hebben zij een werksfeer weten te realiseren die aan alle pijlers van Happyholics voldoet. 


Quote uit het onderzoek:

"Naar mijn mening wordt er echt om elkaar gegeven. Als lid van Talent Peaks doe je er toe en hoor je erbij.”              Talent Peaks is Happyholicsproof

buro Nexus is Happyholicsproof voor haar professionals!

Met een overtuigende uitslag is buro Nexus Happyholicsproof geworden! Door continu aandacht te hebben voor het welzijn van de professional voelen zij zich gehoord, gezien en begrepen. Hier draagt de zorg voor het persoonlijke contact ontzettend aan bij. Alle feedback die ze krijgen nemen ze serieus en ze handelen er ook direct naar.


Quote uit het onderzoek:

"Nexus is een bedrijf wat doet wat ze beloven en dat is in deze tijd zo fijn, het kan dus echt, een betrokken werkgever die voor je klaarstaat!"buro Nexus is happyholicsproof geworden in 2022

We hebben gekozen voor Itamar en zijn transparante werkwijze

Het traject heeft ons inzicht geboden. Itamar heeft met zijn uitvraag de juiste feedback weten ophalen waardoor wij zowel landelijk als lokaal de behoefte kennen en deze omgezet hebben naar een concreet actieplan. Het zorgt er voor dat we als organisatie dichter bij elkaar staan en samen de verantwoordelijkheid dragen om te werken naar ons doel: marktleider worden in werkgeluk

Pieterjan Standaert - buro Nexus en Happyholics
Pieterjan - Development Director @ buro Nexus
Hun DNA en aanpak sluiten perfect aan bij Talent Peaks
We gingen op zoek naar een partij die op een grondige en vernieuwende manier kon helpen met onze employee experience. Ik had gelijk een goede klik met Itamar Sharon en dat gaf me alle vertrouwen in een samenwerking. Happyholics is een jong, dynamisch bedrijf dat vol enthousiasme een uniek concept in de markt zet. Leuk om samen op te trekken in dit traject. 
Frank Gielen raadt Happyholicsproof aan
Frank Gielen - Co-owner @ Talent Peaks

Wil jij ook direct inzicht in je cultuur?

En de mogelijkheid hebben om Happyholicsproof te zijn?

Download nu het informatiedocument over Happyholicsproof

We meten op de vijf pijlers van werkgeluk en meer

Persoonlijk contact

Écht contact maken met collega’s en leidinggevende is essentieel. Aandacht voor de mens is een voorwaarde voor vertrouwen en veiligheid.

Waardering

Intrinsieke waardering krijgen we vooral door persoonlijke aandacht en complimenten. Het gaat er om dat men zich herkend en erkent voelt in de waarde die ze toevoegen.

Vrijheid

Om optimaal te kunnen presteren is autonomie van groot belang. Vrijheid om resultaten te halen op je eigen manier en daardoor gebruik te kunnen maken van jouw talenten.

Zingeving

Niet ‘waartoe zijn we hier op aarde’, maar betrokken zijn bij een groter geheel. Dat is waar zingeving over gaat. Begrijpen én voelen waarom je doet wat je doet

Persoonlijke ontwikkeling

Regelmatig het gevoel hebben dat je uitgedaagd wordt, in je vaardigheden maar ook als mens. Persoonlijke ontwikkeling betekent groei in alle facetten van het leven.

Algemeen

Nog vier algemene vragen om te onderzoeken wat iedereen écht goed vindt in de organisatie, en dat moet blijven, en waar men mogelijk gek van wordt. 

Kortom: een uniek impactvol onderzoek met volledige begeleiding

Wil je meer informatie, neem dan contact op!