Met Insights Discovery meer inzicht in je persoonlijkheid

Insights Discovery

Met Strengthsfinder meer inzicht in je talenten

CliftonStrengths

Zelfinzicht is de basis van een leuker (werkend) leven

Wil je een leuker (werkend) leven hebben dan is zelfinzicht de basis: weten wie je bent, wat je belangrijk vindt, welke behoeftes je hebt en waar je goed in bent. Insights Discovery en CliftonStrengths zijn wat ons betreft de beste persoonlijkheidsinstrumenten om dit te bereiken. Wij zijn geaccrediteerd in Insights Discovery en CliftonStrengths en helpen jou via coaching jezelf (nog) beter te begrijpen. Alles met het doel om nog meer plezier en zingeving uit het (werkende) leven te halen.

Alles over Insights en CliftonStrengths

Ontdek jouw unieke kleurenpalet

Insights Discovery is een even eenvoudig als toegankelijk kleurenmodel dat in combinatie met een persoonlijk profiel­­ je meer inzicht geeft in jezelf. Het toont wat jij belangrijk vindt, hoe je graag samenwerkt en hoe jij meer kan leven vanuit dat wat perfect bij jou past. Wil jij weten wat jouw voorkeuren zijn om een leuker (werkend) leven te leven? 
Insights Discovery helpt je inzicht te krijgen in jouw persoonlijke voorkeuren

Ontdek waar jij het beste in bent

CliftonStrengths (hiervoor Strengthsfinder) is een geweldige talentenscan om inzicht te krijgen in waar jij écht het beste in bent. Daarnaast helpt het jou je zodanig te ontwikkelen dat je ook steeds meer je talenten inzet. Wil jij dagelijks doen waar je het beste in bent? En daardoor bewezen nog productiever, gezonder, gelukkiger en meer betrokken worden?
Strengthsfinder maakt direct duidelijk wat jouw talenten zijn
Met Insights Discovery meer inzicht in je persoonlijkheid

Insights Discovery

Met Strengthsfinder meer inzicht in je talenten

CliftonStrengths