Bedankt voor je download, maar wacht nog even 

Je aanvraag voor het gratis e-book is gelukt. Je ontvangt deze over enkele minuten op het door jou ingevulde e-mailadres.


In dit e-book laten we je zien hoe je in 3 stappen jouw team vooruit helpt. Maar dat betekent helaas niet dat er een vast recept is voor teamontwikkeling. Elk team is uniek en heeft andere behoeften. Benieuwd hoe je de specifieke ontwikkelbehoefte(n) van jouw team boven tafel krijgt? Lees dan zeker even verder!

Succesvolle samenwerking begint met inzicht in jezelf en je teamgenoten en het herkennen, waarderen en benutten van de onderlinge verschillen

Van zelfinzicht naar teaminzicht

Tijdens onze teamsessies ontvangt elk teamlid daarom eerst een persoonlijk Insights Discovery profiel, dat inzicht geeft in zijn of haar psychologische voorkeuren, kwaliteiten en valkuilen en de invloed daarvan op de teamcultuur, de teamdynamiek en het teamfunctioneren. De vraag die daarop volgt: hoe effectief is ons team eigenlijk en wat kunnen we doen om onze samenwerking en performance te verbeteren?

De verschillende Insights-sessies met Glenn zijn van grote waarde voor ons team geweest. Elke sessie heeft hij iedereen op een leuke, persoonlijke en enthousiaste manier weten te boeien en wist hij het resultaat en onze verwachtingen elke keer te overtreffen. 
Willem Rodenburg (Buro5)

Aan de slag met jouw team?

Om de juiste route te vinden voor de verdere ontwikkeling van jouw team, heb je niet alleen een goed programma, maar ook een goede teamcoach nodig. Eentje die goed past bij jullie situatie, mensen en specifieke ontwikkelbehoeften.

Om te ontdekken of wij die rol kunnen vervullen, zijn we heel benieuwd naar jullie ‘teamverhaal’. We horen daar graag meer over tijdens een vrijblijvende (virtuele) ontmoeting?