Zelfinzicht met Insights Discovery als basis voor een leuker werkend leven

Teamontwikkeling met Insights Discovery

Succesvol samenwerken begint met inzicht in jezelf en anderen en het herkennen, waarderen en benutten van de verschillen

Van zelfinzicht naar teaminzicht

‘Een programma voor teamontwikkeling is altijd maatwerk’, hoor je ons in elk gesprek overtuigend zeggen. En toch beginnen we vrijwel elk teamtraject hetzelfde. Want als we één ding zeker weten, dan is het dat succesvolle samenwerking begint met inzicht in jezelf en je teamgenoten en het herkennen, waarderen en benutten van de onderlinge verschillen.


Tijdens onze teamsessies ontvangt elk teamlid daarom eerst een persoonlijk Insights Discovery profiel, dat inzicht geeft in zijn of haar psychologische voorkeuren, kwaliteiten en valkuilen en de invloed daarvan op de teamcultuur, de teamdynamiek en het teamfunctioneren. De vraag die daarop volgt: hoe effectief is ons team en wat kunnen we doen om onze samenwerking en performance te verbeteren?

Insights Discovery is een eenvoudige en aansprekende methodiek die inzicht geeft in jouw persoonlijkheid en gedrag

Teamontwikkeling in 3 stappen

#1 - Waar staan we nu?

De eerste stap is het maken van een grondige teamanalyse. Deze geeft een goed beeld van waar jullie op dit moment staan als team.

#2 - Waar willen we naartoe?

Stap 2 is het maken van een behoefteanalyse. Hier draait het om de vraag: wat hebben jullie nodig om beter samen te werken en optimaal te functioneren?

#3 - Hoe komen we daar?

Met de ontwikkelbehoeften als vertrekpunt gaan we aan de slag met een op maat samengesteld programma voor teamontwikkeling. 
Een absolute aanrader als je snel resultaat wil boeken
Glenn weet als geen ander hoe je een team verder kunt helpen met behulp van Insights Discovery. Met veel enthousiasme en kennis van zaken ging hij aan de slag en wist hij onze programmeurs te raken - geen makkelijk doelgroep weet ik uit ervaring! Ik zou Glenn absoluut aanraden als je snel resultaat wil boeken.
Gauke raadt Happyholics aan
Gauke Tijssen - Product owner a.i. 

Van geweldige waarde voor ons team

De verschillende Insights sessies met Glenn zijn van geweldige waarde voor ons team geweest. Elke sessie heeft hij iedereen op een leuke, persoonlijke en enthousiaste manier weten te boeien en wist hij het resultaat en onze verwachtingen elke keer te overtreffen. Bedankt Glenn!

Willem Rodenburg - Buro5

Inzichten waar we echt iets mee kunnen

Een heel inspirerend en vooral leuk teamtraject! Glenn zorgt ervoor dat iedereen zich direct op zijn gemak voelt. Door zijn enthousiasme, oprechtheid en open houding weet hij met iedereen een klik te maken en speelt hij goed in op de behoeften van dat moment. Hij zorgt elke sessie weer voor nieuwe inzichten en dingen waar we echt iets mee kunnen. – 

Mariken Osinga - ING
Glenn Holster is Insights Discovery practioner en mede eigenaar van Happyholics

Aan de slag met Insights Discovery?

Om de juiste route te vinden voor jullie verdere ontwikkeling als team, heb je niet alleen een goed programma, maar ook een goede teamcoach nodig. Eentje die goed bij jullie situatie, mensen en ontwikkelbehoeften past.


Om te ontdekken of een van onze Insights trainers die rol voor jouw team kan vervullen, zijn we heel benieuwd naar jullie ‘teamverhaal’. Zullen we het daar eens over hebben tijdens een vrijblijvende kennismaking? Neem contact met ons op of plan direct een moment in de agenda van onze Insights trainer Glenn.