Talent Peaks is Happyholicsproof

Talent Peaks is Happyholicsproof!
(2020-2021)

Talent Peaks is Happyholicsproof

“Bij Talent Peaks geven we echt om elkaar. Iedereen is op

zijn eigen manier belangrijk en hoort erbij.”

Talent Peaks is eerste organisatie die Happyholicsproof is!

In November 2020 is Talent Peaks officieel de eerste Happyholicsproof organisatie van Nederland geworden. Door continue aandacht voor het werkgeluk van hun medewerkers en betrokken People & Culture medewerkers hebben zij een werksfeer weten te realiseren die aan alle pijlers van Happyholics voldoet. 

Talent Peaks is eerste Happyholicsproof organisatie van Nederland

Itamar over Talent Peaks en Happyholicsproof

Toen we met Happyholicsproof op de markt kwamen was ik bang dat we misschien iets te kritisch waren in wanneer we ons Label geven. Op elke pijler een 7 of hoger, is dat wel haalbaar? Talent Peaks laat zien dat het kan én dat het ontzettend waardevol is om te doen!

Ik ben echt onder de indruk van hoeveel aandacht ze hebben voor het welzijn van hun mensen. Ze denken continu na over hoe ze de werksfeer, samenwerking en het onderlinge contact kunnen versterken, verdiepen en verbeteren. Ook zijn ze veel in dialoog met elkaar om gezamenlijk een pad te bewandelen waar ze zich goed bij voelen. Dit gaat over het oppakken van projecten, het invoeren van structuur en zelfs over het aantal vakantiedagen. Het is een vooruitstrevende organisatie die wil laten zien dat werken in de consultancy ook werkgeluk kan brengen.

Itamar Sharon over Talent Peaks

Over Talent Peaks

“We zijn een niche Salesforce Consulting Partner met een passie voor digitalisering in de Staffing, Recruitment en Consultancy branche. Onze kracht ligt in de combinatie van specifieke branche expertise, kennis van de innovatieve Salesforce technologie en een uniek consultancy DNA. Je vindt onze kernwaarden rondom plezier, impact en onze gidsende rol terug in alles wat we doen. Samen maken wij bedrijven die actief zijn in uitzenden en detacheren succesvol met onze gepassioneerde mensen, onze kennis en innovatieve producten.”

Talent Peaks DNA is Happyholicsproof


Hoe Talent Peaks aandacht heeft voor werkgeluk

Vanaf dag 1 hebben we bij Talent Peaks heel erg ingezet op de mens. Wij zijn sterk aanhanger van het principe: Hire for personality and attitude, train for skills’. Dat maakt dat we nu een mooie club mensen hebben die gretig zijn, enthousiast om zich te ontwikkelen en mooie dingen neer te zetten voor klanten. Als management zijn we ook altijd heel transparant. We vragen mensen actief mee te denken en geven veel vrijheid en de ruimte om te groeien. Verder is het gewoon prettig werken: we organiseren veel leuke dingen, hebben hele duidelijke kernwaarden die ook echt leidend zijn in onze organisatie. (Having Fun, Being a Guide, Making Impact). Ook nu in de Coronatijd komt het extra naar voren dat wij dingen net even anders doen.

Vacatures bij Talent Peaks vind je hier. 


null  null  null 

Frank Gielen raadt Happyholicsproof aan

Het Happyholicsproof onderzoek was een heel leuk en leerzaam traject. Het is spannend, want je geeft jezelf helemaal bloot als werkgever. Wij hebben een behoorlijk mondige populatie, dus de feedback was heel eerlijk en recht voor zijn raap. Maar dat willen we ook graag. Ik heb Itamar ook geïnstrueerd dat hij geen restricties had, hij kan volledig doorvragen op alle vlakken. 

 

We zijn enorm trots op het resultaat. 

Frank van Talent Peaks over Happyholicsproof

Meer informatie over Happyholicsproof?

Ons medewerkersbevlogenheidsonderzoek geeft je inzicht in de betrokkenheid en werkgeluk van je medewerkers. Dit doen we aan de hand van onze vijf pijlers van werkgeluk. Wanneer een organisatie op elke pijler gemiddeld een 7 of hoger scoort, is zij Happyholicsproof en ontvangt zij ons Label.
Informatiegids Happyholicsproof - voor goed werkgeverschap