Happyholicsproof - een medewerkerbetrokkenheidsonderzoek

   Is jouw organisatie Happyholicsproof?     

Vraag de gratis handleiding aan en ontdek het!

Download 


WIL JIJ AANTREKKELIJK
ZIJN VOOR
HAPPYHOLICS?

Aantrekken, behouden en optimaal inzetten van talentvolle werknemers is voor elke organisatie en elk team een uitdaging. Mensen die écht voor je bedrijf staan, die impact willen maken en wilskracht tonen zijn goud waard.


Wil jij als organisatie of team aantrekkelijk zijn voor deze happyholics dan vraagt dat wel wat van je cultuur. En daar helpen wij je bij. 

Dé voordelen van het Happyholicsproof - label

Voordelen van Happyholicsproof

Duidelijk bewijs!

Je krijgt een duidelijk bewijs dat jij als werkgever aantrekkelijk bent voor Happyholics;

Voordelen van Happyholicsproof

Het Happyholics-netwerk

Je bent onderdeel van het Happyholics-netwerk waar veel gemotiveerde en betrokken potentiële toekomstige werknemers (en mogelijk ambassadeurs) van jouw bedrijf zitten;

Voordelen van Happyholicsproof

Halfjaarlijks persbericht

Je wordt genoemd in ons halfjaarlijks persbericht waarin we vol trots presenteren welke bedrijven écht naar een fantastische werkcultuur streven en Happyholicsproof zijn;
Voordelen van Happyholicsproof

Nul-meting en duidelijke analyse

En je krijgt een heldere analyse waar voor jouw organisatie mogelijkheden liggen om (nog) aantrekkelijker te worden voor happyholics. Een document dat een basis is voor jouw HR strategie.
Wij hebben een medewerkersbevlogenheidsonderzoek ontworpen dat organisaties inzicht geeft in de betrokkenheid en het werkgeluk van de medewerkers. Dit doen we aan de hand van onze vijf pijlers van werkgeluk. Wanneer een organisatie op elke pijler gemiddeld een 7 of hoger scoort, is zij Happyholicsproof en ontvangt zij ons Label.


In dit informatiedocument vind je een uitgebreide toelichting op het onderzoek. Dit doen we door de vijf pijlers van werkgeluk uitgebreid toe te lichten en de vragen die daarbij in het onderzoek gesteld worden te tonen.  

Download 
Talent Peaks is Happyholicsproof

Talent Peaks is eerste Happyholicsproof organisatie!

In November 2020 is Talent Peaks officieel de eerste Happyholicsproof organisatie van Nederland geworden. Door continue aandacht voor het werkgeluk van hun medewerkers en twee betrokken People & Culture medewerkers hebben zij een werksfeer weten te realiseren die aan alle pijlers van Happyholics voldoet. 


Quote uit het onderzoek:

"Naar mijn mening wordt er echt om elkaar gegeven. Als lid van Talent Peaks doe je er toe en hoor je erbij.”

Frank Gielen raadt Happyholicsproof aan

Frank Gielen

Co-owner @

Talent Peaks

Hun DNA en aanpak sluiten perfect aan bij Talent Peaks.

We gingen op zoek naar een partij die op een grondige en vernieuwende manier kon helpen met onze employee experience. Ik had gelijk een goede klik met Itamar Sharon en dat gaf me alle vertrouwen in een samenwerking. Happyholics is een jong, dynamisch bedrijf dat vol enthousiasme een uniek concept in de markt zet. Leuk om samen op te trekken in dit traject. 

Wil jij ook direct inzicht in je cultuur?

Download de handleiding en onderzoek hoe Happyholicsproof jouw organisatie is!
50%
Download nu het informatiedocument
En lees alles over hoe het Happyholicsproof onderzoek werkt en wat jij kan doen om in jouw organisatie een positieve werksfeer te realiseren!
Op de hoogte blijven van Happyholics? Klik dan hier om je in te schrijven!
Download nu
Download nu het informatiedocument over Happyholicsproof