Goed werkgeverschap via Happyholicsproof!

Ga aan de slag met de bevlogenheid in jouw organisatie en word (nog) 

aantrekkelijker voor nieuwe mensen!

Ga voor goed werkgeverschap met HappyholicsproofHOE LAAT JIJ ALS ORGANISATIE ZIEN TE STAAN VOOR EEN FIJNE WERKSFEER?

DAT JE EEN AANTREKKELIJKE ORGANISATIE BENT OM VOOR TE WERKEN?

Elke organisatie wil laten zien dat zij staat voor het werkplezier van de medewerkers. Maar hoe laat je dat zien? En hoe weet je wat er al goed gaat en waar er verbeteringen mogelijk zijn? 


Met ons medewerkersbevlogenheidsonderzoek brengen we gedegen én effectief zeer duidelijk in kaart hoe het staat met het werkgeluk binnen de organisatie. Met deze nulmeting kan je óf laten zien dat je al volledig Happyholicsproof bent, óf je hebt de informatie in handen om snel te zorgen dát je het bent.

Wat houdt het Happyholicsproofonderzoek precies in:

Wij hebben een medewerkersbevlogenheidsonderzoek ontworpen dat organisaties inzicht geeft in de betrokkenheid en het werkgeluk van de medewerkers. Dit doen we aan de hand van onze vijf pijlers van werkgeluk. Wanneer een organisatie op elke pijler gemiddeld een 7 of hoger scoort, is zij Happyholicsproof en ontvangt zij ons Label.


Bij het onderzoek zit het volgende inbegrepen:
  • Een start met de projectgroep om details rond te krijgen
  • Een kick-off voor management én voor alle medewerkers
  • Het uitzettend van de 24 happyholicsproof-vragen
  • Een samenvatting, analyse en aanbevelingsrapport
  • Een terugkoppeling naar management én medewerkers
  • En mogelijk het Happyholicsprooflabel!buro Nexus heeft werkgeluk op nummer 1 - goed werkgeverschap

Een greep uit de bedrijven die je voor zijn gegaan

buro Nexus is happyholicsproof geworden in 2022

buro Nexus is Happyholicsproof voor haar professionals

Bij buro Nexus heerst de missie "marktleider zijn in werkgeluk". Ze willen bij iedereen een positieve footprint achterlaten in hun carrière en dat blijkt ze overduidelijk te lukken. Met een overtuigende uitslag en ontzettend positieve feedback is buro Nexus in 2022 Happyholicsproof geworden voor haar professionals. 

 

Quote uit het onderzoek:

"Ik heb het ontzettend goed naar mijn zin, ik voel me gezien en gehoord! Ben ontzettend blij deze keuze gemaakt te hebben om voor buro Nexus te gaan werken."

Talent Peaks is Happyholicsproof

Talent Peaks is eerste Happyholicsproof organisatie!

In November 2020 is Talent Peaks officieel de eerste Happyholicsproof organisatie van Nederland geworden. Door continue aandacht voor het werkgeluk van hun medewerkers en twee betrokken People & Culture medewerkers hebben zij een werksfeer weten te realiseren die aan alle pijlers van Happyholics voldoet. 


Quote uit het onderzoek:

"Naar mijn mening wordt er echt om elkaar gegeven. Als lid van Talent Peaks doe je er toe en hoor je erbij.”

Wil jij ook direct inzicht in je cultuur?

En de mogelijkheid hebben om Happyholicsproof te zijn?

Download nu het informatiedocument over Happyholicsproof
Happyholics heeft de juiste feedback weten op te halen.

De persoonlijke aanpak van Happyholics en Itamar sprak mij erg aan. Inhoudelijk ‘body’ hebben in combinatie met die persoonlijke aanpak was voor ons de reden dat wij kozen voor Happyholicsproof. Het maatwerk en de flexibiliteit tijdens het traject maakte het tot een hele fijne samenwerking.

Felke Hamerijck van buro Nexus kiest Happyholics
Felke Hamerijck
Co-owner @ buro Nexus
Itamar is zeer gestructureerd en analytisch, strategisch sterk.
De overwegingen die hij maakt bij het bepalen van de koers, deelt hij met je en kan dat op een heldere manier overbrengen. Hij is genuanceerd en stabiel, erg prettig als je zoekende bent naar een antwoord. Wil je je bedrijf en personeel verder helpen op een professionele maar laagdrempelige manier? Dan is Happyholics jouw partij!
Herma Suiker kiest Happyholics
Herma Suiker

Projectmanager @ Doordacht

Hun DNA en aanpak sluiten perfect aan bij Talent Peaks.
We gingen op zoek naar een partij die op een grondige en vernieuwende manier kon helpen met onze employee experience. Ik had gelijk een goede klik met Itamar en dat gaf me alle vertrouwen in een samenwerking. Happyholics is een jong, dynamisch bedrijf dat vol enthousiasme een uniek concept in de markt zet. Leuk om samen op te trekken in dit traject. 
Frank Gielen raadt Happyholicsproof aan
Frank Gielen
Co-owner @ Talent Peaks

Meer informatie over Happyholicsproof?

Ons medewerkersbevlogenheidsonderzoek geeft je direct inzicht in de betrokkenheid en werkgeluk van je medewerkers. Wil jij dit én de kans maken om het Happyholicsproof-Label te verdienen waarmee jij kan laten zien aantrekkelijk te zijn voor (toekomstig) personeel? Download dan de brochure of plan een gesprek in!
Informatiegids Happyholicsproof - voor goed werkgeverschap