Een wekelijkse portie inspiratie om je werkende leven ook nu een beetje leuk te houden

VAN AZC TOT EIGEN WINKEL IN NYC!

HAPPYFEED #10

     Laat je inspireren!     

In de podcast Vallen en Opstaan, uitgevoerd door Dag en Nacht Media, interviewt Vincent Reinders inspirerende ondernemers uit Nederland. Over hun ochtendrituelen, hun hoop en angsten, succes en falen, over vallen en weer opstaan. Als je het mij vraagt zijn bijna alle afleveringen van de tot op heden twee seizoenen bijzonder, tof en ontzettend goed uitgevoerd.

Maar deze aflevering vonden zowel Glenn als ik extra bijzonder. Want hoe inspirerend is het dat iemand die opgroeit in een AZC uiteindelijk een zeer succesvol kledingmerk opricht! En nu, mede door corona met wat vertraging, op het punt staat om in New York een grote winkel te openen.

Hussein Suleiman kende ik hiervoor zelf nog niet. Maar zijn verhaal, zijn passie en zijn pure ondernemerschap inspireerden mij zodanig dat ik met dubbele energie verderging met mijn werk.

Soms kan een podcast genoeg zijn om weer net even een leuker werkend leven te ervaren. Hopelijk heeft de podcast dit effect ook op jou. Luister hem op Dag en Nacht of via Spotify.


Laat je ons weten wat je van deze Happyfeed vond?

We vinden het leuk om te horen wat je van deze Happyfeed vond, zodat we onze volgende Happyfeeds (nog) beter kunnen afstemmen op jouw behoeften. 

null

Gun anderen ook een Happyfeed!

We sturen geen dansende pinguïns. Wel een wekelijkse portie inspiratie, waardevolle inzichten en praktische tips die ons ook elke dag helpen om als een echte Happyholic door het leven te (blijven) gaan. Gun jij anderen ook elke twee weken een Happyfeed? Zorg dat ze hun mailadres achterlaten op onze inschrijfpagina.

Glenn Holster en Itamar Sharon zijn de oprichters van Happyholics. Hun missie: individuen, teams & organisaties helpen om (nog) meer bezieling, plezier en geluk te ervaren in het werkende leven. Met Happyfeed hopen ze ook in deze onzekere tijd bij te kunnen dragen aan het behoud (of zelfs de groei) van werkplezier in Nederland.


Wil jij ook een leuker werkend leven?