buro Nexus is happyholicsproof geworden in 2022

buro Nexus is Happyholicsproof!
(2022)

Talent Peaks is Happyholicsproof

“Ik ben enorm dankbaar dat ik voor buro Nexus mag werken en de enorme

steun en kansen die jullie mij bieden!!"

buro Nexus is voor haar professionals Happyholicsproof!

In 2022 is gebleken dat buro Nexus het werkgeluk op nummer 1 heeft staan voor haar professionals. Met een overtuigende uitslag zijn zij Happyholicsproof geworden! Door continu aandacht te hebben voor het welzijn van de professional voelen zij zich gehoord, gezien en begrepen. Hier draagt de zorg voor het persoonlijke contact ontzettend aan bij. Alle feedback die ze krijgen nemen ze serieus en handelen er ook direct naar. Zo is er al snel een onboarding georganiseerd voor nieuwe professionals en werd er direct gekeken naar een opleidingsaanbod. Kortom, buro Nexus is een organisatie waar werkgeluk zeker op nummer 1 staat - en dat past ook wel bij hun missie: marktleider zijn in werkgeluk.

buro Nexus heeft werkgeluk op nummer 1 - goed werkgeverschap

Itamar over Talent Peaks en Happyholicsproof

Toen ik Pieterjan en Felke voor het eerst hoorde praten over de missie 'marktleider worden in werkgeluk' vroeg ik mij eerlijk gezegd af of dit vooral voor 'de bühne' zou blijken te zijn. Maar gelukkig bleek al snel dat dit daadwerkelijk hun grootste drive is. Continu zijn ze op zoek naar mogelijkheden om het werkgeluk van medewerkers én professionals te vergroten. Hierin durven ze zich open en kwetsbaar op te stellen en direct met de feedback aan het werk te gaan. Ze willen een positieve footprint achterlaten in de carrière van iedereen die met hun in aanraking komt en dat hebben ze ook bij mij gedaan. Wat een tof bedrijf!

Itamar Sharon over buro Nexus

Over buro Nexus

“Een positieve footprint achterlaten in eenieders carrière. Met onze expertise in detachering en projectsourcing voor talenten in de zorg, overheidssector en technische branche zijn wij een partner voor iedereen die wil doorgroeien, ontwikkelen en (werk)gelukkig wil zijn. Nexus betekent niet voor niets verbondenheid. We verbinden op duurzame wijze talent met organisaties en aan onszelf, bieden hen de mogelijkheid om te groeien en zo eenieder werkgeluk op zijn eigen manier te laten ervaren."


Hoe buro Nexus aandacht heeft voor werkgeluk

"We zorgen voor onze mensen, het gaat niet alleen over geld verdienen. Het is belangrijk om aandacht te besteden aan persoonlijke ontwikkeling door groei en diversiteit in projecten en het aanbieden van opleidingen. Daarnaast is een goede verbinding met de contactpersoon en andere collega’s, veel waardering en vrijheid ook belangrijk. Onze collega’s kunnen overal iets van invloed uitoefenen op hun project en bij ons worden ze gehoord, er wordt echt naar ze geluisterd. Het is zo waardevol en je geeft daarmee invulling aan wat veel mensen nodig hebben, een beetje aandacht en waardering. In de zorg is de patiënt het middelpunt en bij ons staat de medewerker centraal. Wij zetten daar op in. Is dat normaal? Nee, vaak is het bij organisaties in deze branche zo dat mensen een nummertje zijn. Ze verwachten de aandacht niet en omdat wij het wel doen, wordt het gewaardeerd."

Vacatures bij buro Nexus vind je hier. 


null  null  null 

Pieterjan Standaert - buro Nexus en Happyholics

Het behalen van het Happyholicsproof Label is een mooie stap in onze journey om in 2025 marktleider te worden in Werkgeluk. We zijn blij met, en dankbaar voor, deze erkenning van onze collega’s!

Pieterjan van buro Nexus over Happyholicsproof

Meer informatie over Happyholicsproof?

Ons medewerkersbevlogenheidsonderzoek geeft je inzicht in de betrokkenheid en werkgeluk van je medewerkers. Dit doen we aan de hand van onze vijf pijlers van werkgeluk. Wanneer een organisatie op elke pijler gemiddeld een 7 of hoger scoort, is zij Happyholicsproof en ontvangt zij ons Label.
Informatiegids Happyholicsproof - voor goed werkgeverschap