Bedankt!

Jaaa! Je hebt je aangemeld voor Happyfeed! Wat een feest. Jouw aanmelding is met een gele ster in ons systeem gekomen wat betekent dat jij extra belangrijk voor ons bent. Jij als (nieuwe) Happyholic kan namelijk meehelpen werkend Nederland een beetje mooier en gelukkiger te maken. En dan begin je natuurlijk bij jezelf, zoals jij nu heel wijs hebt gedaan.

 

Je kan elk moment een welkomstmail ontvangen met daarin onze voorgaande Happyfeeds en het

Happyfeed e-book! Kijk voor de zekerheid ook even in je Spam. Geniet van elke Happyfeed, laat je inspireren en doe mee met de opdrachten. Want als jij iets gelukkiger wordt in je werk, dan worden wij dat al helemaal!

Meer inspiratie voor een leuker werkend leven?

Of ga daadwerkelijk aan de slag

Werk aan een leuker werkend leven

Een driedaagse high-impact Happyholics training

Driedaagse training

Leer hoe jij de vijf pijlers van werkgeluk kan toepassen in je dagelijkse leven. Schrijf je in voor onze eerstvolgende driedaags high-impact event en verander je leven!
Happyholics coaching voor meer impact en meer plezier

Coaching

Onze coaching is persoonlijk, soms wat confronterend maar bovenal constructief; waar liggen voor jou de mogelijkheden om meer impact te maken en meer plezier te ervaren?
Zelfinzicht via Insights Discovery en Strengthsfinder

Insights / CliftonStrengths

Een Insights kleurentest en/of de strengthsfinder van Gallup zijn bijzonder effectief in het duidelijk maken wie je bent en wat je het beste kan,