Download gratis de Whitepaper

5 behoeften van de Happyholic

Download nu
Happyholics zijn een nieuwe generatie werknemer. Zij zijn op zoek naar zingeving, impact en happiness in het werk. Zij zijn de werknemer die het verschil kan maken voor jouw organisatie of team. Maar hoe behoud je die happyholics? In een reeks van vijf artikelen nemen wij je graag mee in de vijf behoeften van deze groep werknemers. Hierin benoemen we regelmatig de Millennial omdat die voorop loopt in het gedachtegoed van happyholics. Daarnaast is het een doelgroep die op dit moment voor jou als werkgever natuurlijk extra interessant is. Dus, benieuwd naar hoe je deze happyholics beter kan aantrekken en behouden? Download dan nu de Whitepaper.

Nieuwsgierig geworden? Lees hier meer informatie over de inhoud van de Whitepaper

#1 Persoonlijk contact

Iedereen hecht waarde aan een goede werksfeer. Iedereen wil leuke collega’s en gehoord worden, ook door de baas. Maar voor Happyholics zijn een fijne werkomgeving en dito sfeer allesbehalve een extraatje, ze zijn cruciaal. Als wij ons niet thuis voelen op ons werk, kunnen we niet optimaal functioneren.

#3 Waardering

Dat het belangrijk is om waardering te tonen, is zo vanzelfsprekend dat je je kunt afvragen waarom we er een artikel aan wijden. Het antwoord is eenvoudig: omdat het belang van waardering voor happyholics wordt onderschat. Wij moeten ons gewaardeerd weten om gelukkig te zijn, om te presteren. En dan heb ik het niet over waardering in de vorm van een grotere leaseauto of een financiële bonus. Nee, wat wij nodig hebben zijn positieve feedback, oprechte complimenten en waardering in de vorm van vertrouwen en vrijheid.

Download nu gratis de Whitepaper

En leer alles in een reeks van vijf artikelen over de vijf behoeften van deze onschatbare groep werknemers.

50%
Download nu je gratis Whitepaper
En leer alles over de vijf behoeften van Happyholics
Op de hoogte blijven van Happyholics? Klik dan hier om je in te schrijven!
Download nu
Your information is safe with us