Bedankt voor je interesse!

Wat tof dat je nieuwsgierig bent naar het boek Happyholics! Je ontvangt de preview binnen enkele minuten in je mail (kijk ook even in je spam folder). Wij hopen dat de eerste paar hoofdstukken je zodanig aanspreken dat je meteen ambassadeur bent van onze missie: een mooier werkend Nederland!


Maar hoe dan ook vinden we jou een held omdat jij zelf proactief aan de slag gaat om een leuker werkend leven te realiseren. Daar houden we van en we zijn je dankbaar dat je dat via ons platform doet. Heb je zin om nu meteen aan de slag te gaan? Wacht dan niet langer, laat je inspireren en kijk naar onze coachings- en trainingsmogelijkheden.

Meer inspiratie voor een leuker werkend leven?

Of ga daadwerkelijk aan de slag

Werk aan een leuker werkend leven

Een driedaagse high-impact Happyholics training

Driedaagse training

Leer hoe jij de vijf pijlers van werkgeluk kan toepassen in je dagelijkse leven. Schrijf je in voor onze eerstvolgende driedaags high-impact event en verander je leven!
Happyholics coaching voor meer impact en meer plezier

Coaching

Onze coaching is persoonlijk, soms wat confronterend maar bovenal constructief; waar liggen voor jou de mogelijkheden om meer impact te maken en meer plezier te ervaren?
Zelfinzicht via Insights Discovery en Strengthsfinder

Insights / CliftonStrengths

Een Insights kleurentest en/of de strengthsfinder van Gallup zijn bijzonder effectief in het duidelijk maken wie je bent en wat je het beste kan,