Gratis e-books van Insights Discovery

Insights Discovery

Gratis e-books over (samen)werken in deze uitdagende tijd!
Download hier:
Op de hoogte blijven van Happyholics? Klik dan hier om je in te schrijven!

Meer informatie over Insights Discovery? 

Vergroot je zelfinzicht met Insights Discovery

Zelfinzicht

Zelfinzicht is de basis voor gezamenlijke groei en ontwikkeling.
Verhoog je persoonlijke effectiviteit met Insights Discovery

Effectiever

Verhoog je persoonlijke effectiviteit en communicatie met anderen.
Word nog gelukkiger door jezelf te leren kennen met Insights Discovery

Samenwerken

Elkaar beter leren kennen in het team zorgt voor een betere samenwerking

Zelfinzicht als basis voor een betere samenwerking!  

Zelfinzicht en zelfbewustzijn vormen de basis voor persoonlijke groei & teamontwikkeling. Weten wie je bent, waar je goed in bent en wat jou drijft draagt bij aan een leukere én effectievere samenwerking in je team.


Insights Discovery is een persoonlijkheidsprofiel dat door een online vragenlijst mensen meer inzicht geeft in zichzelf. Gebaseerd op het gedachtegoed van Carl Gustav Jung en de herkenbare Insights kleurentaal. Een eenvoudige en aansprekende methodiek die inzicht geeft in jouw persoonlijkheid en gedrag.


Wij zijn geaccrediteerd in Insights Discovery en faciliteren teamontwikkeling m.b.v. deze eenvoudige & toegankelijke methodiek. Een methodiek die in combinatie met een uniek persoonlijk profiel een sterke basis vormt voor optimaal functioneren, persoonlijke effectiviteit & goede samenwerkingen.Wij coachen ook individuen met behulp van Insights Discovery. Klik hieronder voor meer informatie.

Insights Discovery is een eenvoudige en aansprekende methodiek die inzicht geeft in jouw persoonlijkheid en gedrag

Interesse in teamontwikkeling via Insights Discovery?

Willem raadt Insights Discovery met Glenn Holster aan

Willem

Buro5

Van geweldige waarde voor ons team!

Elke sessie heeft Glenn ons op een leuke, persoonlijke en enthousiaste wijze weten te boeien waarbij het resultaat onze verwachtingen heeft overtroffen. Bedankt Glenn!
Ik zou Glenn absoluut aanraden!
Glenn weet als geen ander hoe je een groep verder kan helpen. Met zijn enthousiasme en kennis van zaken ging hij bij ons aan de slag. Een groep van programmeurs lijkt me niet de makkelijkste groep, maar zijn workshop beviel heel goed.


Gauke raadt Happyholics aan
Gauke - Digital Natives

Het is een aanpak die werkt :)

Glenn is een warme persoonlijkheid met een enthousiaste en liefdevolle aanpak. Ik heb zowel Insights als Deeper Discovery met Glenn mogen doen vanuit mijn rol als directeur/leider en ik vond het geweldig. De trainingen sluiten ook goed aan bij de teamontwikkeling van de diverse teams binnen Flexpedia. 

Gert-Jan - Flexpedia

iedereen praat er nu nog over!

In September hebben wij vanuit het management een Insights training van Glenn gehad. De training heeft zijn effect dubbel gehad. De dag zelf was vermakelijk en leerzaam: Glenn weet de training namelijk speels en verfrissend te brengen waardoor je continu getriggerd wordt maar ook veilig voelt.
Eveline raadt Happyholics aan
Eveline - Sorgente B.V.

Betere samenwerking via Insights Discovery!

Door middel van zelfinzicht het allerbeste uit jezelf halen. Dat is wat Insights Discovery doet! Insights Discovery is gebaseerd op een toegankelijk kleurenmodel dat in combinatie met een persoonlijk profiel mensen meer zelfinzicht geeft. Een zeer krachtige basis voor persoonlijke effectiviteit en optimaal functioneren als team!

Benieuwd wat Insights Discovery voor jouw team kan betekenen?

Glenn Holster is Insights Discovery practioner en mede eigenaar van Happyholics

Jouw coach - Glenn

Glenn is een trainer en coach pur-sang! Door anderen wordt hij omschreven als energiek, gepassioneerd, positief ingesteld & vol humor. Op die manier brengt hij zowel plezier als diepgang.


Vanuit oprecht persoonlijk contact faciliteert hij jou in persoonlijke groei & ontwikkeling. Zijn aanpak is dynamisch, energiek, speels en soms wat confronterend. Altijd met de intentie dat dit jou helpt en verder brengt, zodat jij het meest uit een traject haalt. Wil je meer over hem weten? Neem gerust persoonlijk contact op of bekijk eens zijn LinkedIn profiel.