Bedankt voor je interesse!

Leuk dat je ons informatiedocument hebt aangevraagd over het Happyholicsproof onderzoek. We willen graag de mensen die onze missie ondersteunen helpen. Het Happyholicsproof onderzoek biedt je direct inzicht in de belangrijkste aspecten van een goede, fijne en positieve werkomgeving. Vooral nu ons werkende leven volledig op zijn kop staat is het zo essentieel als organisatie een fundament van rust, veiligheid en werkplezier te bieden. In dit document vind je de ultieme handleiding om in je organisatie die positieve impuls te realiseren.


Wist je trouwens dat de allereerste Happyholicsproof organisatie van Nederland bekend is?

Lees hieronder meer.

Talent Peaks is officieel Happyholicsproof

Talent Peaks is eerste organisatie die Happyholicsproof is!

In November 2020 is Talent Peaks officieel de eerste Happyholicsproof organisatie van Nederland geworden. Door continue aandacht voor het werkgeluk van hun medewerkers en twee betrokken People & Culture medewerkers hebben zij een werksfeer weten te realiseren die aan alle pijlers van Happyholics voldoet. 

“Naar mijn mening wordt er echt om elkaar gegeven.

Als lid van Talent Peaks doe je er toe en hoor je erbij.”

Talent Peaks op de vijf pijlers van werkgeluk

Persoonlijk contact: 7.5

Waardering: 7.7

Vrijheid: 8.1

Zingeving: 7.6

Persoonlijke ontwikkeling: 7.7


Is jouw organisatie Happyholicsproof?

Itamar over Talent Peaks en Happyholicsproof

Toen we met Happyholicsproof op de markt kwamen was ik bang dat we misschien iets te kritisch waren in wanneer we ons Label geven. Is het wel haalbaar? Talent Peaks laat zien dat het kan én dat het ontzettend waardevol is om te doen!

Ik ben echt onder de indruk van hoeveel aandacht ze hebben voor het welzijn van hun mensen. Ze denken continu na over hoe ze de werksfeer, samenwerking en het onderlinge contact kunnen versterken, verdiepen en verbeteren. Ook zijn ze veel in dialoog met elkaar om gezamenlijk een pad te bewandelen waar ze zich goed bij voelen. Dit gaat over het oppakken van projecten, het invoeren van structuur maar zelfs over het bepalen van salarissen en vakantiedagen. Het is een vooruitstrevende organisatie die wil laten zien dat werken in de consultancy ook werkgeluk kan brengen.

Itamar Sharon over Talent PeaksTalent Peaks is Happyholicsproof


Over Talent Peaks

"Wij geloven dat mensen en organisaties echt verbinding kunnen maken en met elkaar kunnen communiceren als ze de beste beschikbare technologie gebruiken. Talent Peaks helpt u daarbij!

 

Wij zijn een niche Salesforce Gold Consulting Partner met diepgaande kennis van digitalisering in sectoren als Professional Services, Staffing & Recruiting en Media. Met onze energie en expertise begeleiden we organisaties via co-creatie in hun digitale transformatie door customer journeys te ontwerpen, apps te implementeren en data waardevol te maken.”


Hoe Talent Peaks aandacht heeft voor werkgeluk

Vanaf dag 1 hebben we bij Talent Peaks heel erg ingezet op de mens. Wij zijn sterk aanhanger van het principe: Hire for personality and attitude, train for skills’. Dat maakt dat we nu een mooie club mensen hebben die gretig zijn, enthousiast om zich te ontwikkelen en mooie dingen neer te zetten voor klanten. Als management zijn we ook altijd heel transparant. We vragen mensen actief mee te denken en geven veel vrijheid en de ruimte om te groeien. Verder is het gewoon prettig werken: we organiseren veel leuke dingen, hebben hele duidelijke kernwaarden die ook echt leidend zijn in onze organisatie. (Having Fun, Being a Guide, Making Impact). Ook nu in de Coronatijd komt het extra naar voren dat wij dingen net even anders doen.

Frank Gielen raadt Happyholicsproof aan

Het Happyholicsproof onderzoek was een heel leuk en leerzaam traject. Het is spannend, want je geeft jezelf helemaal bloot als werkgever. Wij hebben een behoorlijk mondige populatie, dus de feedback was heel eerlijk en recht voor zijn raap. Maar dat willen we ook graag. Ik heb Itamar ook geïnstrueerd dat hij geen restricties had, hij kan volledig doorvragen op alle vlakken. 

 

We zijn enorm trots op het resultaat. 

Frank van Talent Peaks over Happyholicsproof

Meer informatie over Happyholicsproof?

Ons medewerkersbevlogenheidsonderzoek geeft je inzicht in de betrokkenheid en werkgeluk van je medewerkers. Dit doen we aan de hand van onze vijf pijlers van werkgeluk. Wanneer een organisatie op elke pijler gemiddeld een 7 of hoger scoort, is zij Happyholicsproof en ontvangt zij ons Label.