Happyholics coaching wandelend in het bos

   Persoonlijk leiderschap coaching    

Ga aan de slag met jezelf, want ook jij verdient een leuker (werkend) leven!

7 jaar

expertise in persoonlijk leiderschap

150+

tevreden klanten

100+

Insights en CliftonStrengths coaching

Direct handvaten met Happyholics coaching

Ons team bestaat uit opgeleide, ervaren en bovenal hele goede coaches.

Onze Happyholics coaching is altijd op maat

Ga aan de slag met dieperliggende overtuigingen en kom dichter tot jezelf.

Wij werken met onze coaching vanuit een bewezen methodiek

Op maat voor jou

Onze coaching is altijd op maat en volledig ingericht op jouw situatie en behoeften.

Nu tijdelijk een gratis intake bij Happyholics coaching

Werken vanuit de basis

In onze coaching gaat het altijd om het drieluik: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik.

Nu ook een Corona korting op onze Happyholics coaching

Vanaf dag 1 krijg je concrete handvaten om direct meer plezier en energie te voelen.

Wij coaching het liefst in de natuur. Maar online kan ook

Online of in de natuur

We zijn zeer flexibel. Wil je het online, dat kan. Een wandeling in de natuur is nog beter!

Wij geloven dat het (werkende) leven leuk kan zijn! Sterker, wij vinden dat het (werkende) leven leuk moet zijn. Want waarom zouden we werk doen dat ons niet inspireert? En een leven leiden dat ons geen plezier en zingeving biedt? In onze ogen is dat waanzin. Wij zijn er van overtuigd dat iedereen kan leven als een happyholic. Het is daarom onze missie iedereen te faciliteren in het beleven van een leuker (werkend) leven. En jou dus ook!
Wij helpen met onze coaching jou om een leuker werkend leven te realiseren

NS

Tijdens elk coachingsgesprek tank ik energie en inspiratie en krijg ik handvatten aangereikt om mee aan de slag te gaan. De meest waardevolle gesprekken voeren we tijdens een wandeling in de natuur. Ik kan Itamar en Happyholics van harte aanbevelen aan professionals die begeleiding en coaching zoeken in hun weg naar (werk)geluk!

Benieuwd wat anderen vinden van onze coaching?

Met behulp van Glenn heb ik vorig jaar een 360 graden feedback traject doorlopen aangevuld met persoonlijke coaching. Glenn voelde haarfijn aan waar mijn behoeftes lagen en wees me op de juiste momenten op mijn eigen blinde vlekken.

Willem raadt Happyholics aan
Willem - Democracy

Itamar is geduldig en wist mij aan het denken te zetten met zijn scherpe vragen en nuttige suggesties. Hiermee heeft hij mij enorm geholpen met duidelijkheid scheppen in waar ik energie uit haal en hoe ik ervoor kan zorgen dat ik meer plezier haal uit mijn werk.

Lara beveelt Happyholics aan
Lara - StudyTree

Ik zocht naar advies en ondersteuning bij de vraag waar ik naar toe wilde met mijn werk en leven. Zo kwam ik in contact met Glenn. Coaching van Glenn heeft geleid tot een dieper inzicht in mijzelf en enorme stappen in mijn persoonlijke groei!

Mark - Dreumex

Waarom onze aanpak werkt?

Persoonlijk en soms wat confronterend

Wij worden vooral happy van impact maken. En dat willen we ook in onze coaching. Onze coaching is gebaseerd op sterk persoonlijk contact zodat er veiligheid en vertrouwen is om scherp, soms wat confronterend en vooral impactvol te zijn. Jij als persoon en jouw patronen en overtuigingen zijn stap 1. Pas dan komen de tips & tricks. Met als doel? Dat jij scherp voor ogen hebt wie je bent, wat je kan én wat je wil.
Onze coaching is persoonlijk en soms confronterend

Alleen het meest effectieve

Onze coaches hebben een degelijke opleiding doorlopen. We hebben ruime ervaring in het begeleiden van mensen op persoonlijk niveau, maar ook op team- en organisatieniveau. We snappen hierdoor de dynamiek waarin mensen zich bevinden op werk en kunnen zo altijd met effectieve interventies komen.


Daarnaast zijn we continu op zoek naar de meest waardevolle en toepasbare kennis en ontwikkelingen die het (werkende) leven leuker maken. Of het nou Tony Robbins is, Tim Ferriss of Steven Covey. Van al deze giganten passen we datgene toe waarvan wij weten dat het een significant positief effect heeft op hoe je het leven ervaart. 

In onze coaching halen we inspiratie uit Tony Robbins tot Steven Covey

Wij zijn zelf proefpersoon

Wij zijn zelf continu op zoek naar hoe we nog gelukkiger kunnen worden in het (werkende) leven. We passen alles op onszelf toe en onderzoeken het effect. Of het nou systeemopstellingen zijn, meditatie, een Wim Hof ademhalingsoefening of zelfs het microdoseren van truffels... wij hebben het gedaan (ja echt). En dat wat effectief is én toepasbaar delen we graag met jou.


In het filmpje hiernaast vertelt Itamar bijvoorbeeld hoe hij zijn ochtendroutine op z'n kop heeft gezet en hoe dat helpt in het mentaal scherp zijn gedurende de dag.

Insights en/of CliftonStrengths

In onze coaching werken we, waar effectief, met Insights Discovery en/of CliftonStrengths (hiervoor bekend als Strengthsfinder). Wij zijn geaccrediteerd in beide instrumenten. Om stappen te zetten in een leuker (werkend) leven is het ontzettend waardevol te weten wie je bent en waar je het beste in bent. Dit is precies wat Insights Discovery en CliftonStrengths doen en waarom wij er voor kiezen hier mee te werken.
Happyholics maakt gebruik van Insights Discovery en CliftonStrengths
Alle credits voor Happyholics, veel kennis en kunde!

Een échte aanrader. Ik heb mijn coachingsessies met Glenn gehad. Dagelijks haal ik hier nu mijn voordeel uit. Aan het begin was ik nog een beetje sceptisch over een personal coach, maar ik heb er nooit spijt van gehad om deze stap te nemen. Glenn heeft rustig alle principes uitgelegd en fijne sessies voorbereid. Een bijkomend voordeel was dat Glenn zeer flexibel was qua locaties, dit maakte het voor mij een minder grote drempel. 

Kevin Boer
Echt een aanrader voor zowel persoonlijke als teamontwikkeling!
Na eerdere ervaringen met andere trainers over persoonlijke competenties gingen we opzoek naar een bedrijf dat beter bij ons paste qua cultuur en kennis. Met Glenn direct een goed klik en inmiddels maken we al meerdere jaren gebruiken van de diensten van HappyHolics, echt een aanrader voor zowel persoonlijke als teamontwikkeling!
The Next Label raadt Happyholics aan
Douwe - The Next Label
Is jouw organisatie Happyholicsproof?

Persoonlijk leiderschap coaching

Wij werken graag met een vast pakket voor het hele coachingstraject. We stellen een gezamenlijk eindresultaat vast en dat is waar we mee aan de slag gaan. Onze ervaring is dat dit het meest effectief is omdat de aandacht echt gaat naar de gewenste uitkomsten en niet het aantal sessies. We vinden het van belang transparant en duidelijk te zijn vandaar dat we dit hier ook benoemen.

Overtuigd? Start vandaag nog!

Wil je aan de slag of nog iets meer informatie vanuit ons, plan een gratis kennismakingsgesprek in. Je kan natuurlijk ook contact opnemen via het contactformulier!