Strengthsfinder is het middel om te gaan werken vanuit je talenten

CliftonStrengths

Win goud met de talenten in je team!

Word creatiever en productiever met Strengthsfinder

Creatiever & productiever

Mensen die werken vanuit hun strengths zijn aanzienlijk productiever en creatiever. 
Word bewezen gelukkiger door te werken vanuit je talenten met Strengthsfinder

Hogere engagement

Werken vanuit talenten heeft een bewezen positieve invloed op medewerker betrokkenheid
Word fysiek en mentaal gezonder door te werken vanuit je talenten met CliftonStrengths

Gezonder

Een team dat zijn talenten benut ervaart een lagere werkdruk en stress

Win goud met je talenten

Het Nederlands vrouwen hockey team won onder leiding van Marc Lammers goud door consequent te focussen op het versterken van talenten. Ook jouw team kan zijn talenten ontdekken en versterken!


CliftonStrengths, voorheen de Strengthsfinder, is een online assessment wat jouw talenten inzichtelijk maakt. Het is ontworpen door Gallup Inc, een groot onderzoeksbureau met veel aanzien, en het assessment is gebaseerd op gedegen wetenschappelijk onderzoek


Wij zijn gecertificeerd in CliftonStrengths en wij trainen teams om meer te werken vanuit talenten. De Strengthsfinder is een zeer uitgebreide en toepasbare talentenscan. Begeleid met training kan het de prestaties van jouw team echt op zijn kop zetten. Het is namelijk bewezen dat mensen die leren werken vanuit hun strengths aanzienlijk productiever, gelukkiger en gezonder zijn.


Ontdek je talent met de Strengthsfinder

Wil jij team- of organisatieontwikkeling met CliftonStrengths?

Eva raadt Happyholics en CliftonStrengths aan

Eva

HVO Querido

Aan de slag met mijn talenten

CliftonStrengths gaf mij een goede koppeling naar hoe ik mijn kwaliteiten inzet binnen mijn functie. Dit was ontzettend waardevol. Het heeft mij geholpen om te bespreken welke valkuilen binnen een specifieke setting naar voren kunnen komen en hoe ik deze kan ondervangen door de focus te leggen op andere kwaliteiten.

De kracht van CliftonStrengths 

Echt te snappen wie je bent, waar je het verschil mee kan maken, hoe je de meeste impact realiseert... voor veel mensen is dit wat de Strengthsfinder oplevert. En dat is zo ontzettend veel waard!

Benieuwd wat CliftonStrengths voor jouw team kan betekenen?

Itamar Sharon is Strengthsfinder gecertificeerd en coacht je jouw talenten te vinden

Jouw coach - Itamar

Itamar is een strategische trainer en coach, met een scherpe blik op hoe jij kunt ontwikkelen om jouw persoonlijk impact te vergroten.

Vanuit oprecht contact, prikkelt hij en daagt hij je uit, waarmee hij jou steunt en faciliteert in maximale groei. Een positieve rebel, die met humor jou weet te triggeren en te raken. Hij is Strengthsfinder gecertificeerd en dat is waar hij ook in gelooft: werk vanuit jouw Strengths. Durf jij het aan om Itamar jou te laten helpen om (nog) impactvoller en gelukkiger te worden?