Bedankt voor je aanvraag!

Je bericht is succesvol ontvangen en Itamar zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. 
Win goud met je team met de CliftonStrengths door inzicht te krijgen in elkaars talenten

CliftonStrengths

Win goud door aan de slag te gaan met de talenten in je team!

Word creatiever en productiever met Strengthsfinder

Creatiever & productiever

Mensen die werken vanuit hun strengths zijn aanzienlijk productiever en creatiever. 
Word bewezen gelukkiger door te werken vanuit je talenten met Strengthsfinder

Hogere engagement

Werken vanuit talenten heeft een bewezen positieve invloed op medewerker betrokkenheid
Word fysiek en mentaal gezonder door te werken vanuit je talenten met CliftonStrengths

Gezonder

Een team dat zijn talenten benut ervaart een lagere werkdruk en stress

Win goud met je talenten

Het Nederlands vrouwen hockey team won onder leiding van Marc Lammers goud op de Olympische spelen door consequent te focussen op het versterken van talenten. Ook jouw team kan zijn talenten ontdekken en versterken!


CliftonStrengths, voorheen de Strengthsfinder, is een online assessment wat jouw talenten inzichtelijk maakt. Het is ontworpen door Gallup Inc, een groot onderzoeksbureau met veel aanzien, en het assessment is gebaseerd op gedegen wetenschappelijk onderzoek


Wij zijn gecertificeerd in CliftonStrengths en wij trainen teams om meer te werken vanuit talenten. De Strengthsfinder is een zeer uitgebreide en toepasbare talentenscan. Begeleid met training kan het de prestaties van jouw team echt op zijn kop zetten. Het is namelijk bewezen dat mensen die leren werken vanuit hun strengths aanzienlijk productiever, gelukkiger en gezonder zijn.


Ontdek je talent met de Strengthsfinder

Wie zijn wij?

Wij zijn Happyholics en wij helpen individuen, teams en organisaties in het realiseren van meer bevlogenheid in het werk. Dit doen we via coaching, teamontwikkeling en organisatieontwikkeling. Omdat werken vanuit talenten zo waardevol is als het gaat om hoge prestaties én sterke bevlogenheid in teams, zijn wij gecertificeerd in het werken met CliftonStrengths. Een prachtig middel om teams mee te begeleiden. 

Een greep uit de organisaties die met ons werken

Wil jij met jouw team aan de slag met CliftonStrengths?

Download ons gratis e-book met meer informatie over teamontwikkeling met behulp van CliftonStrengths.
Gratis e-book

Wat mensen over ons zeggen:

Als team Inzicht in onze talenten gekregen
Itamar heeft onze teamsessies gefaciliteerd op basis van CliftonStrengths. Hij heeft ons op een plezierige, analytische en reflectieve manier aan het denken gezet. Itamar heeft de groep laten nadenken over hoe je als individu en als team vanuit een positief perspectief je talenten effectiever kunt inzetten en gebruik kunt maken van de talenten van een ander.
Lilian - Stork
Aan de slag met mijn talenten
CliftonStrengths gaf mij een goede koppeling naar hoe ik mijn kwaliteiten inzet binnen mijn functie. Dit was ontzettend waardevol. Het heeft mij geholpen om te bespreken welke valkuilen binnen een specifieke setting naar voren kunnen komen en hoe ik deze kan ondervangen door de focus te leggen op andere kwaliteiten.
Eva -HVO Querido

De kracht van CliftonStrengths 

Echt te snappen wie je bent, waar je het verschil mee kan maken, hoe je de meeste impact realiseert... voor veel mensen is dit wat de Strengthsfinder oplevert. En dat is zo ontzettend veel waard!
Wil je nou meer weten over wat CliftonStrengths precies is en wat het jou en je team kan bieden? Download dan gratis ons e-book 'Teamontwikkeling met CliftonStrengths'.


Na je gegevens ingevuld te hebben krijg je direct een mail met daarin een link naar het e-book. Veel plezier!

Gratis e-book

Your information is safe with us

Waarom teamontwikkeling adv CliftonStrengths?

Als team wil je het beste resultaat halen met elkaar op de fijnste manier. Uit elk onderzoek blijkt dat samenwerken vanuit talenten tot betere prestaties leidt én dat de teamleden dit doen met meer werkgeluk. En dat is ook logisch. Als jij kan doen waar je goed in bent, je collega’s kunnen dat ook én je haalt ook nog eens goede resultaten, dan kan het feest niet op. Daarnaast heb je als team juist de mogelijkheid om samen te zorgen dat ieder meer vanuit zijn/haar/hen talenten kan werken.


Ons teamontwikkeltraject aan de hand van CliftonStrengths resulteert in een sterk team dat bevlogen en energiek de gestelde resultaten haalt. Doordat we een zorgvuldig opgesteld traject doorlopen is CliftonStrengths meer dan een rapportje in de kast geworden. Het is een ontwikkeltool waarmee we jouw team naar een volgend niveau brengen.


Resultaten van ons traject:

Elk individu (er)kent zijn/haar talenten, snapt ze en weet hoe ze verschillen met anderen.
Elk individu heeft zijn/haar talenten toegeëigend en heeft er eigen woorden aan gegeven.
Teamleden (er)kennen elkaars talenten en weten hoe elkaar in te zetten en te benutten.
Elk team heeft invulling gegeven aan hoe werken vanuit talenten eruitziet in het dagelijkse werk.
Het gehele team weet hoe ze met hun talenten gezamenlijk meer impact kunnen maken.
Itamar Sharon is Strengthsfinder gecertificeerd en coacht je jouw talenten te vinden

Maak kennis met één van onze coaches - Itamar

Itamar is een strategische trainer en coach, met een scherpe blik op hoe jij kunt ontwikkelen om jouw persoonlijk impact te vergroten.

Vanuit oprecht contact, prikkelt hij en daagt hij je uit, waarmee hij jou steunt en faciliteert in maximale groei. Een positieve rebel, die met humor jou weet te triggeren en te raken. Hij is Strengthsfinder gecertificeerd en dat is waar hij ook in gelooft: werk vanuit jouw Strengths. Durf jij het aan om Itamar jou te laten helpen om (nog) impactvoller en gelukkiger te worden?