Happyfeed: maandelijks een gratis portie inspiratie voor (nog) meer werkgeluk!

Het coronavirus zette ons (werkende) leven behoorlijk op zijn kop. En eerlijk is eerlijk: we zouden natuurlijk geen echte Happyholics zijn als we onszelf toen niet afvroegen hoe we mensen konden helpen om hun (werkende) leven een beetje leuk te houden. Want als we in die onzekere tijd ook maar een heel klein beetje konden bijdragen aan het behoud (of zelfs de groei) van werkgeluk in Nederland, dan was het voor ons simpel: doen!
Happyfeed: inspiratie voor meer werkgeluk

Mis onze gratis
Happyfeed niet!

En ook nu blijven we ermee doorgaan. Maandelijks kan jij een unieke Happyfeed in je mailbox ontvangen die je direct helpt gelukkiger te worden in je werkende leven. Inspiratie, waardevolle inzichten en praktische tips die ons ook elke dag helpen om als een echte Happyholic door het leven te (blijven) gaan. Schrijf je nu in en ontvang direct het e-book met de 20 Happyfeeds uit 2020!
Schrijf mij in!
Happyfeed e-book | De 20 Happyfeeds uit 2020

Nieuwsgierig naar voorbeelden van Happyfeed?

Hoe doucht Itamar?

Wist je dat een goede ochtendroutine je helpt om de dag happy, gefocust en productief te starten? In deze Happyfeed krijg je concrete handvaten om elke ochtend te winnen en zo je dag perfect door te komen. En je hoort alles over het douchen van Itamar... maar misschien is dat iets minder interessant ;)


Schrijf je in en je ontvangt deze en alle andere Happyfeeds direct in je mailbox!

Een stemmingsdoel bepalen

Ken je het principe van stemmingsdoelen? Geen bestemming waar je stap voor stap (en vaak langzaam) naartoe beweegt, maar een gewenste stemming (een beleving of emotie) die je direct kunt ervaren. 


Glenn vertelt je graag hoe stemmingsdoelen bijdragen aan een happy en succesvol leven en hoe je zelf in 3 stappen een stemmingsdoel formuleert en bereikt. 

Schrijf je nu in...

en ontvang naast de tweewekelijkse Happyfeed ook het e-book met de 20 Happyfeeds uit 2020!
50%
Schrijf je nu in
En ontvang elke maand onze gratis Happyfeed in je mailbox
Schrijf je in!