Happyholics coaching wandelend in het bos

   Persoonlijk leiderschap coaching    

Kom dichter bij jezelf, maak meer impact en voel je gelukkig(er)

7 jaar

expertise in persoonlijk leiderschap

150+

tevreden klanten

100+

Insights en CliftonStrengths coaching

Direct handvaten met Happyholics coaching

Professionele coaches

Ons team bestaat uit opgeleide, ervaren en bovenal hele goede coaches.

Onze Happyholics coaching is altijd op maat

De diepte in

Ga aan de slag met dieperliggende overtuigingen en kom dichter tot jezelf.

Wij werken met onze coaching vanuit een bewezen methodiek

Op maat voor jou

Onze coaching is altijd op maat en volledig ingericht op jouw situatie en behoeften.

Nu tijdelijk een gratis intake bij Happyholics coaching

Werken vanuit de basis

In onze coaching gaat het altijd om het drieluik: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik.

Nu ook een Corona korting op onze Happyholics coaching

Direct handvaten

Vanaf dag 1 krijg je concrete handvaten om direct meer plezier en energie te voelen.

Wij coaching het liefst in de natuur. Maar online kan ook

Online of in de natuur

We zijn zeer flexibel. Wil je het online, dat kan. Een wandeling in de natuur is nog beter!

Persoonlijk leiderschap

Werk is tegenwoordig een groot en belangrijk onderdeel van ons leven. We besteden veel tijd van ons leven op het werk en het kan een belangrijke bron van inspiratie, zingeving en geluk zijn. En in dat 'kunnen' leveren wij graag een grote bijdrage. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat iedereen de mogelijkheid heeft gelukkig te zijn in zijn of haar werkende leven. 


Om dat geluk te realiseren is het van belang dat je je bewust bent van wie je bent, wat je kan en wat je graag wil. En bovenal dat je vanuit dat bewustzijn gaat acteren. In onze coaching begeleiden we mensen op dat pad. Hierin besteden we aandacht aan persoonlijke overtuigingen, talenten en kernwaarden. 


Met als doel? Dichter bij jezelf te komen en daardoor meer impact en geluk te realiseren.

Meer informatie over het online programma

Wat wij doen...

Wij begeleiden mensen in het realiseren van een gelukkig(er) werkend leven. Betekent dit dat het ons doel is dat je altijd gelukkig bent? Nee. Zo werkt het (gelukkig) niet. Het werkende leven is een en al emotie en dat is mooi. Wij helpen juist in het doorvoelen van die emoties zodat je dichter bij jezelf komt. Met als doel dat je vanuit die betere zelfkennis meer impact weet te maken. 


De stappen die we doorlopen

Stap 1 bij coaching van Happyholics

1. Intake - het doel

We verkennen (mogelijk met bijv. leidinggevende erbij) wat de wensen zijn en wat het traject zou moeten opleveren.

2. Waar staan we

We gaan op onderzoek uit waar we nu staan ten opzichte van de doelen. Daarnaast concretiseren we een duidelijk kompas.

3. Aan de slag

Stap voor stap bereiken we de doelen. 'Wie ben ik', wat kan ik' en 'wat wil ik' is duidelijk en er wordt al naar gehandeld.  

Thomas

NS

Itamar leert me dromen over mijn toekomst als leider, vader en partner

Tijdens elk coachingsgesprek tank ik energie en inspiratie en krijg ik handvatten aangereikt om mee aan de slag te gaan. De meest waardevolle gesprekken voeren we tijdens een wandeling in de natuur. Ik kan Itamar en Happyholics van harte aanbevelen aan professionals die begeleiding en coaching zoeken in hun weg naar (werk)geluk!

Benieuwd wat anderen vinden van onze coaching?

Met behulp van Glenn heb ik vorig jaar een 360 graden feedback traject doorlopen aangevuld met persoonlijke coaching. Glenn voelde haarfijn aan waar mijn behoeftes lagen en wees me op de juiste momenten op mijn eigen blinde vlekken.

Willem raadt Happyholics aan
Willem - Democracy

Ik kan Kristyna van harte aanbevelen als performance coach! Ze heeft een hele fijne stijl van coaching waar ze altijd in verbinding is zonder aan scherpte te verliezen. Kristyna helpt mij nog steeds om 'de beste leider voor mezelf en mijn medewerkers te zijn.

Robert van Loon raadt Happyholics coaching aan
Robert -Woonstad Rotterdam

Ik zocht naar advies en ondersteuning bij de vraag waar ik naar toe wilde met mijn werk en leven. Zo kwam ik in contact met Glenn. Coaching van Glenn heeft geleid tot een dieper inzicht in mijzelf en enorme stappen in mijn persoonlijke groei!

Mark - Dreumex

Waarom onze aanpak werkt?

Persoonlijk en soms liefdevol confronterend

Wij worden vooral happy van impact maken. En dat willen we ook in onze coaching. Onze coaching is gebaseerd op sterk persoonlijk contact zodat er veiligheid en vertrouwen is om scherp, soms wat confronterend en vooral impactvol te zijn. Jij als persoon en jouw patronen en overtuigingen zijn stap 1. Vervolgens helpen we jou om vanuit die zelfkennis te groeien. Met als doel? Dat jij scherp voor ogen hebt wie je bent, wat je kan én wat je wil.
Onze coaching is persoonlijk en soms confronterend

Echt duurzame verandering

Onze coaches hebben een degelijke opleiding doorlopen. We hebben ruime ervaring in het begeleiden van mensen op persoonlijk niveau, maar ook op team- en organisatieniveau. We snappen hierdoor de dynamiek waarin mensen zich bevinden op werk en kunnen zo altijd met effectieve interventies komen.


We worden altijd concreet. Zelfinzicht is heel mooi maar gedragsverandering is volgens ons het belangrijke einddoel. We helpen mensen daarom concreet hun gewenste effectieve en gelukkige gedrag toe te passen in de dagelijkse praktijk. 

In onze coaching halen we inspiratie uit Tony Robbins tot Steven Covey

Wij zijn zelf proefpersoon

Wij zijn zelf continu op zoek naar hoe we nog gelukkiger kunnen worden in het (werkende) leven. We passen alles op onszelf toe en onderzoeken het effect. Of het nou systeemopstellingen zijn, meditatie, een Wim Hof ademhalingsoefening of zelfs het microdoseren van truffels... wij hebben het gedaan (ja echt). En dat wat effectief is én toepasbaar delen we graag met jou.


In het filmpje hiernaast vertelt Itamar bijvoorbeeld hoe hij zijn ochtendroutine op z'n kop heeft gezet en hoe dat helpt in het mentaal scherp zijn gedurende de dag.

Insights, CliftonStrengths en ACT

In onze coaching werken we, waar effectief, met Insights Discovery, CliftonStrengths en/of Acceptance Commitment Therapy (ACT). Wij zijn geaccrediteerd in deze instrumenten. Om stappen te zetten in een leuker (werkend) leven is het ontzettend waardevol te weten wie je bent en waar je het beste in bent. Dit is precies wat deze instrumenten mogelijk maken.
Happyholics maakt gebruik van Insights Discovery en CliftonStrengths
Alle credits voor Happyholics, veel kennis en kunde!

Een échte aanrader. Ik heb mijn coachingsessies met Glenn gehad. Dagelijks haal ik hier nu mijn voordeel uit. Aan het begin was ik nog een beetje sceptisch over een personal coach, maar ik heb er nooit spijt van gehad om deze stap te nemen. Glenn heeft rustig alle principes uitgelegd en fijne sessies voorbereid. Een bijkomend voordeel was dat Glenn zeer flexibel was qua locaties, dit maakte het voor mij een minder grote drempel. 

Kevin Boer
Echt een aanrader voor zowel persoonlijke als teamontwikkeling!
Na eerdere ervaringen met andere trainers over persoonlijke competenties gingen we opzoek naar een bedrijf dat beter bij ons paste qua cultuur en kennis. Met Happyholics direct een goed klik en inmiddels maken we al meerdere jaren gebruiken van hun diensten. Echt een aanrader voor zowel persoonlijke als teamontwikkeling!
The Next Label raadt Happyholics aan
Douwe - The Next Label

Persoonlijk leiderschap coaching

Wij werken met een vast traject van 4 maanden. We stellen een gezamenlijk eindresultaat vast en dat is waar we mee aan de slag gaan. Onze ervaring is dat dit het meest effectief is omdat de aandacht echt gaat naar de gewenste uitkomsten en niet het aantal sessies. We vinden het van belang transparant en duidelijk te zijn vandaar dat we dit hier ook benoemen.Ga aan de slag met je eigen werkgeluk

Wil je meer informatie over onze coachingstrajecten voor jezelf, of voor iemand uit je organisatie / team, plan dan een gratis kennismakingsgesprek in. Je kan natuurlijk ook contact opnemen via het contactformulier!