CliftonStrengths Nederlands

CliftonStrengths

Leuker, gelukkiger én beter werken door 

te werken vanuit talenten

Meer plezier en geluk

Mensen die werken vanuit hun talenten voelen meer plezier en geluk in hun dagelijkse werk. 

Hogere betrokkenheid

Werken vanuit talenten heeft een bewezen positieve invloed op medewerker betrokkenheid.
Word fysiek en mentaal gezonder door te werken vanuit je talenten met CliftonStrengths

Gezonder

Werken vanuit talenten zorgt voor een flinke reductie op werkstress en druk.

Doe waar je goed in bent

Wat als we gaan kijken naar wat er wel is, in plaats van wat er niet is, wat levert ons dat dan op? Dat vroeg Don Clifton, de grondlegger van de CliftonStrengths zich af. En het blijkt dat wanneer we ons richten op onze talenten in plaats op datgene wat we niet hebben, we veel gelukkiger, betrokkener én productiever zijn in het werk! En daar helpt de CliftonStrengths bij.


CliftonStrengths, voorheen de Strengthsfinder, is een online assessment wat jouw talenten inzichtelijk maakt. Het is ontworpen door Gallup Inc, een groot onderzoeksbureau met veel aanzien, en het assessment is gebaseerd op gedegen wetenschappelijk onderzoek. 

Ontdek je talent met de Strengthsfinder

Wil jij ook niet elke dag doen waar je echt goed in bent? 

CliftonStrengths: meer dan een assessment

De kracht van CliftonStrengths zit in de diepgang en ontwikkelgerichte visie. Na het maken van het assessment krijg je een prachtig rapport met een uiteenzetting van jouw unieke talentenvolgorde (klik hier voor het rapport van Itamar). Maar wat ons betreft stopt het daar niet. De potentie van de CliftonStrengths neemt ontzettend toe met goede begeleiding. 


Wij hebben een strak en impactvol teamontwikkeltraject ontworpen zodat je direct daarna vanuit talenten gaat samenwerken. Wil jij met jouw team gelukkiger, meer betrokken én beter werken? Lees dan verder hoe zo'n traject eruit ziet.


We gebruiken de CliftonStrengths ook in onze coaching. Zodat jij als individu niet alleen meer impact maakt met je talenten, maar daardoor ook gelukkiger bent in je dagelijkse werk.  

Quote van Don Clifton over de Strengthsfinder

Een greep uit de organisaties die met ons samenwerken

Wil je nou meer weten over wat CliftonStrengths precies is en wat het jou en je team kan bieden? Download dan gratis ons e-book 'Teamontwikkeling met CliftonStrengths'.


Na je gegevens ingevuld te hebben krijg je direct een mail met daarin een link naar het e-book. Veel plezier!

Gratis e-book

Schrijf mij meteen in voor jullie maandelijkse Happyfeed!
Your information is safe with us

Waarom teamontwikkeling adv CliftonStrengths?

We worden steeds ambitieuzer en tegelijkertijd vraagt de wereld steeds meer van ons mentale welzijn. Juist nu is het o zo belangrijk om aandacht te hebben voor de bevlogenheid van je team. En dan is werken met de CliftonStrengths een logische stap.

Als team wil je met elkaar een mooi resultaat halen op een fijne manier, toch? Uit elk onderzoek blijkt dat samenwerken vanuit talenten tot betere prestaties leidt én dat de teamleden dit doen met meer werkgeluk. En dat is ook logisch. Als jij kan doen waar je goed in bent, je collega’s kunnen dat ook én je haalt ook nog eens goede resultaten, dan kan het feest niet op.


CliftonStrengths biedt de inspiratie om te beginnen met samenwerken vanuit talenten. Maar daar is wel begeleiding bij nodig. Het zou namelijk zonde zijn als het blijft bij een leuk rapport dat eindigt in je bureaulade. Wij begeleiden daarom graag jouw team in het vertalen van dat rapport naar jullie dagelijkse praktijk. 

Resultaten van ons traject:

Elk individu (er)kent zijn/haar talenten, snapt ze en weet hoe ze verschillen met anderen.
Elk individu heeft zijn/haar talenten toegeëigend en heeft er eigen woorden aan gegeven.
Teamleden (er)kennen elkaars talenten en weten hoe elkaar in te zetten en te benutten.
Elk team heeft invulling gegeven aan hoe werken vanuit talenten eruitziet in het dagelijkse werk.
Het gehele team weet hoe ze met hun talenten gezamenlijk meer impact kunnen maken.

Wat klanten over ons zeggen

Etienne Kramer raadt Happyholics aan

Energieke en goede begeleiding van het team door Itamar Sharon op basis van de CliftonStrengths. Zeker een aanrader!

Etienne - Amsterdam UMC
Als team Inzicht in onze talenten gekregen
Itamar heeft onze teamsessies gefaciliteerd op basis van CliftonStrengths. Hij heeft ons op een plezierige, analytische en reflectieve manier aan het denken gezet. Itamar heeft de groep laten nadenken over hoe je als individu en als team vanuit een positief perspectief je talenten effectiever kunt inzetten en gebruik kunt maken van de talenten van een ander.
Lilian - Stork
Happyholics is zeker weten een aanrader!
Ons hele team is door Itamar in een driedaagse training begeleid. Het heeft iedereen van ons eye-openers gegeven over onszelf, de werkwijze binnen ons team en op welke talenten we juist energie moesten inzetten. Itamar brengt de inhoud op een structurele manier over en weet vloeiend te schakelen van teamverband naar het individu. Het waren prettige sessies!
Fabio Meoli van Woonstad Rotterdam raadt Happyholics aan
Fabio - Woonstad Rotterdam
Aan de slag met mijn talenten


CliftonStrengths gaf mij een goede koppeling naar hoe ik mijn kwaliteiten inzet binnen mijn functie. Dit was ontzettend waardevol. Het heeft mij geholpen om te bespreken welke valkuilen binnen een specifieke setting naar voren kunnen komen en hoe ik deze kan ondervangen door de focus te leggen op andere kwaliteiten.


Eva -HVO Querido

Benieuwd hoe wij jouw team kunnen begeleiden naar talentgericht (samen)werken?

Neem dan contact op met Itamar, één van onze CliftonStrengths trainers en tevens mede-oprichter van Happyholics voor een volledig vrijblijvend gesprek.
Neem contact op

De kracht van CliftonStrengths 

Echt te snappen wie je bent, waar je het verschil mee kan maken, hoe je de meeste impact realiseert... voor veel mensen is dit wat de Strengthsfinder oplevert. En dat is zo ontzettend veel waard!
Itamar Sharon is Strengthsfinder gecertificeerd en coacht je jouw talenten te vinden

Jouw coach - Itamar

Itamar is een strategische trainer en coach, met een scherpe blik op hoe jouw team kan ontwikkelen om gelukkiger én impactvoller te zijn. 

Vanuit oprecht contact, inspireert hij en daagt hij uit, waarmee hij jullie steunt en faciliteert in maximale groei. Een positieve rebel, die met humor jou weet te raken. Hij is Strengthsfinder gecertificeerd en dat is waar hij ook in gelooft: werk vanuit jouw Strengths. Wil jij met jouw team ook gelukkiger, leuker én beter werken? Plan dan een kennismakingsgesprek met Itamar om te kijken of er een klik is!


Ontdek meer over wat CliftonStrengths jouw team kan bieden!

Wil je meer weten over ons, of over teamontwikkeling met CliftonStrengths? Neem dan zeker contact op via het contactformulier hiernaast. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

E-book: teamontwikkeling met CliftonStrengths

  • Hoe werkt CliftonStrengths en wat meet het?
  • Waarom teamontwikkeling met CliftonStrengths zo waardevol is.
  • Hoe ziet teamontwikkeling met CliftonStrengths eruit?
  • De drie te doorlopen stappen voor optimale borging: name it - claim it - aim it.
  • Het resultaat van teamontwikkeling met CliftonStrengths
E-book teamontwikkeling met CliftonStrengths